Labākais - MADE IN LATVIA - humora izrāde

"Made in Latvija" būs iespēja skatīties : 8.februārī -Talsos,      22.februārī- Ozolniekos, 23.februārī - Krustpils Kultūras namā, 25.februārī - Carnikavā, 7.martā - Saldū, 11.martā - Rīgā, Kultūras pilī ZIEMEĻBLĀZMA !

 

Humora izrādē piedalās   lieliskie  humora profesionāļi no Latvijas teātriem. Krāšņi tērpi, dziesmas, dejas, joki un parodijas - tas viss par mums pašiem – Latvijā radītiem un par to, ko esam te radījuši un ...  “savārījuši”.

 Režisors – Mārtiņš Egliens, humora meistars, kura asprātību skatītājiem bija iespēja baudīt Latvijas gandrīz visos Nacionālā teātra “Žurkas”uzvedumos.

Arī šajā izrādē Mārtiņš piedalīsies gan kā izrādes vadītājs, gan dažādu tēlu atveidotājs un dziedātājs.

Vēl piedalās: Mārtiņš Brūveris -  Nacionālā teātra aktieris, kas apveltīts ar izcilu spēju atdarināt dažādus personāžus  un to muzikālos priekšnesumus; Marģers Eglinskis – izcils komiķis un dziedātājs, kurš nācis no Liepājas teātra; Kristians Kareļins – Nacionālā teātra aktieris;  Aija Dzērve – Dailes teātra šarmantā aktrise;  Ivars Kļavinskis - Nacionālā teātra vadošais aktieris vai  Jānis Kirmuška – Leļļu aktieris un komiķis.

 

"Made in Latvija" – ir humora izrāde, kurā savīti asprātīgi dzīves  situāciju tēlojumi, smieklīgi stāsti un dziesmu parodijas.   Izrāde savu ceļu pie skatītājiem uzsāka jau pagājušajā gadā un jau ir piedzīvojusi neskaitāmus “anšlāgus” un stāvaplausus visa Latvijā.

 

Asprātīgajās dziesmu parodijās skatītāji ar smaidu varēs izsekot līdzi Dzintara Čīčas saktuves gaitām – no Bērnu Eirovīzijas līdz pat “lipīgajām” Likteņlīnijām.  Būs skatāmi arī dažādi muzikāli brāļi – Kokari, Laivenieki , Ziemeļi, Ilmāri. Savā jubilejas gadā netiks aizmirsts arī Viktors Lapčenoks, kuru mūsu cienījamais Maestro mēģinās “izbīdīt” pasaulē. Būs arī neatkārtojamie “Čikāgas piecīši”, kuru uzstāšānās daudziem skatītājiem liks pārdomāt – tas ir vai nav pats Armands Birkens, kurš tik sirsnīgi dzied par to, ka … Varbūt, ka mēs kādreiz satiksimies …

Ieskats izrādē:

https://www.youtube.com/watch?v=VapL75VJ1yI&t=21s

 

Biļetes www.bilesuparadize.lv

 

Materiālu sagatavoja  “Jaunā  Muzikālā Teātra” pārstāve  Elizabete Trumpe

Izrādes producente - Laila Ilze Purmaliete,   Mob. 29473307

 

 

 
No upcoming events