KAŠTANKA (izrāde bez teksta)

Antons Čehovs
Izrādes ilgums: 40 minūtes
Ieteicamais vecums: 5+
Dramatizētājs: Dmitrijs Petrenko
Pirmizrāde: 22.01.2017.
Režisors: Dmitrijs Petrenko
Māksliniece: Liene Mackus
Komponists: Anno Mimicus

UZMANĪBU!
Biļete jāiegādājas katram skatītājam, neatkarīgi no vecuma.
Pārdotās biļetes netiek mainītas vai pieņemtas atpakaļ, izņemot gadījumus, kad izrāde atcelta vai mainīts tās datums.
Pirms došanās skatītāju zālē, lūdzam izslēgt mobilos tālruņus.
Bez teātra direkcijas īpašas atļaujas skatītāju zālē aizliegts lietot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ierakstu aparatūru.

LOMĀS:
Santa Didžus
Miķelis Žideļūns
Anrijs Sirmais

Par izrādi
Kaštanka ir suns. A.Čehovs saka - tas ir visparastākais suns, kādu vien var iedomāties. Tam ir parasts izskats, parasts augums. Tikai acis šim sunim ir īpašas. Kaštanka dzīvo kopā ar Saimnieku līdz brīdim, kamēr noklīst. Viņa nokļūst pie jauna Saimnieka, un sākas jauna dzīve – skaista, notikumiem bagāta, varētu pat teikt – spoža. Taču sapņos viņa joprojām redz savu Saimnieku un ilgojas. Ilgojas pēc savām mājām.
Stāsts par mazo, rudspalvaino smailpurna sunīti iekļauts krievu bērnu literatūras klasikas sarakstā, taču režisoru Dmitriju Petrenko ieinteresējis krietni filosofiskāks šī darba aspekts - īsto Māju sajūtas notveršana.
Katram no mums ir Mājas. Bieži vien, tā nav vieta, kurā mēs dzīvojam, bet vieta un laiks, pēc kuriem ilgojamies. Tās var būt diezgan neizskaidrojamas un visbiežāk arī nesaprotamas jūtas citiem – kā var ilgoties pēc kaut kā tāda. Bet tikai mēs paši zinām, kāpēc gribam nokļūt tur, kur nokļūt bieži vien vairs nav iespējams. Šī būs izrāde par to, cik ļoti katrs no mums grib nokļūt Mājās.

Izrāde bez teksta!

 
No upcoming events