Grupas CARNIVAL YOUTH koncerts NAIVAIS KU-KŪ

Koncertā grupa izpildīs dziesmas no iemīļotām latviešu filmām jaunās, pašu veidotās aranžijās. Koncerta programmu veidos gan par klasiku kļuvušo, gan jaunāko filmu spilgtākās skaņu celiņu pērles – no Imanta Kalniņa šedevriem un Raimonda Paula nemirstīgajām himnām līdz mūsdienu mūziķu darbiem.

"Naivā ku-kū" centrā būs latviešu kino kanons, piemēram, "Dāvana vientuļai sievietei", "Ceplis", "Ezera sonāte", "Emīla nedarbi" un "Sprīdītis".

Pasākuma ilgums ir četras stundas. Pēc koncerta līdz plkst. 23.00 iespējams uzkavēties pagalmā un baudīt svētku gaisotni un sarunas. “Kalna pagalmā” pasākuma laikā darbosies “Cafè Riverside” bārs.

Apmeklētāju skaits pasākuma norises vietā ir ierobežots. Pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts, materiāli var tikt izmantoti publicitātei.

Pasākumu apmeklējuma nosacījumi ir atkarīgi no valdības noteikumiem. Ņemot vērā, ka šajā pasākumā nav iespējams nodrošināt divu metru distanci, to iespējams apmeklēt tikai personām, kuras ir vakcinētas vai pārslimojušas Covid-19.  Ierodoties uz pasākumu, būs jāuzrāda derīgs Digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina veikto vakcināciju vai Covid-19 izslimošanu.

 
No upcoming events