Stand-up vakars ar Rūdolfu Kugrēnu

Stand-up komēdijas vakarā komiķis Rūdolfs Kugrēns piedāvās savu labāko joku izlasi. Stundu garajā programmā - mazliet no arhīva, mazliet no izrādes "Kā to ņem", mazliet no pavisam jaunā, bet pilnīgi noteikti - Kugrēns savā tīrākajā formā.

Nav nekā labāka par smiekliem klātienē, tāpēc Rūdolfs ir "sakrāmējis" labāko no sevis un 3. jūlija vakarā ceļos uz Kuldīgu.

Pasākuma ilgums ir četras stundas. Pēc koncerta līdz plkst. 23.00 iespējams uzkavēties pagalmā un baudīt svētku atmosfēru un sarunas. “Kalna pagalmā” pasākuma laikā darbosies “Cafè Riverside” bārs.

Apmeklētāju skaits pasākuma norises vietā ir ierobežots. Pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts, materiāli var tikt izmantoti publicitātei.

Pasākumu apmeklējuma nosacījumi ir atkarīgi no valdības noteikumiem. Ņemot vērā, ka šajā pasākumā nav iespējams nodrošināt divu metru distanci, to iespējams apmeklēt tikai personām, kuras ir vakcinētas vai pārslimojušas Covid-19.  Ierodoties uz pasākumu, būs jāuzrāda derīgs Digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina veikto vakcināciju vai Covid-19 izslimošanu.

 
No upcoming events