DIAGNOZE - JAUNĪBA

Ferdinands Brukners
Režisore – Māra Ķimele

Šis ir stāsts par jauniem cilvēkiem. Par viņu izaicinājumiem, izkāpinātajām kaislībām, seksuālu apmulsumu, sāpēm un nespēju tikt ar tām galā. Neatkarīgi no iegūtajām zināšanām, neskatoties uz viņu jaunību un iespējām, viņi ir apjukuši, viegli ietekmējami un jaunību uzskata par fatālu slimību. Kā saka viena no lugas varonēm: "Jaunība ir diagnoze, slēpts drauds dzīvībai, slimība, pēc kuras ne katram izdodas izdzīvot". Viņi meklē mierinājumu seksuālos piedzīvojumos, un arī nāves klātbūtne viņu domās ir nepārtraukta. Marija gatavojas ballei par godu maģistratūras absolvēšanai, taču nekas nenotiks tā, kā plānots.

Lomās Liepājas teātra 8. studijas aktieri:
Marija – Madara Viļčuka
Dēzija – Madara Kalna
Irēne – Kintija Stūre
Lūcija – Agnija Dreimane
Alts – Kārlis Elvis Artejevs
Frēders – Kārlis Ērglis vai Hugo Puriņš
Petrels – Artūrs Irbe vai Valts Skuja

Pirmizrāde – 2021. gada 3. jūlijā

Scenogrāfs un kostīmu mākslinieks – Kristaps Kramiņš
Horeogrāfe – Kristīne Brīniņa
Gaismu mākslinieks – Mārtiņš Feldmanis
Režisores asistents – Mārtiņš Kalita
Scenogrāfa asistente – Laura Liepiņa
No vācu valodas tulkojis – Ingus Liniņš

 

Šo pasākumu apmeklēt klātienē var personas, kurām ir digitālais Covid-19 sertifikāts, kas ir apliecinājums tam, ka persona ir vakcinējusies pret Covid-19 vai arī vīrusu pārslimojusi.

Ierodoties uz pasākumu, personai (attiecas arī uz bērniem un jauniešiem) būs jāuzrāda:
*ieejas biļete;
*personu apliecinošs dokuments (TIKAI pase vai elektroniskā identifikācijas karte (eID). Vēršam uzmanību, ka transportlīdzekļa vadītāja apliecību NAV personu apliecinošs dokuments);
*digitālais Covid-19 sertifikāts (ikvienam ir iespēja elektroniski www.Covid19sertifikats.lv iegūt digitālu sertifikātu, kas apliecina vakcinācijas pret Covid-19 vai vīrusa pārslimošanas faktu).

 
No upcoming events