Zelta Šlāgeris 2021

„ZELTA ŠLĀGERIS 2021” Madonā!

Madonas novada pašvaldība un mūzikas producentu kompānija „Forte Production” paliek pie tradīcijas – festivālam „Zelta Šlāgeris” Madonā ir jābūt!

Nu jau vienpadsmito gadu pēc kārtas „Zelta Šlāgera 2021” mākslinieki iepriecinās festivāla apmeklētājus ar lielisku mūziku! Šogad „Zelta Šlāgeris” Madonas estrādē notiks 31. jūlijā, no sešiem vakarā, protams, ievērojot visus spēka esošos noteikumus.

„Zelta Šlāgera 2021” īpašie viesi būs leģendārā pilsētas kapela „Bumerangs”, kurai „uz pleciem” jau 35 skatuves gadi, un tas nav maz. Pēdējā laikā „Bumerangs” uzstājas samērā reti un festivāla organizētāji ir īpaši priecīgi ziņot, ka izdevies pierunāt leģendāro „Bumerangu” viesoties Madonā!

Kopā ar „Bumerangu” uz Madonas estrādes būs ne mazāk pazīstami mākslinieki – grupas „Klaidonis”, „Baltie Lāči”, "Vēja runa", „Tērvete”, „Dobeles zemessargi”, solisti Normunds Ķietis un Inita Āboliņa, Kaspars Markševics, Ineta Rudzīte, Santa Kasparsone un citi mūziķi. Festivāla programma vēl tiks papildināta.

Tikpat tradicionāli kā pats festivāls gaidāma atkalsatikšanās ar ilggadējo festivāla vadītāju – aktieri Gunti Skrastiņu, kurš šajā gadā saņēmis mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta Mikrofons" kā labākais šlāgermūzikas albums ar Raimonda Paula mūziku -
"Nopietni pa jociņam".

Līdztekus dziesmām, neizpaliks bez smeķīga alus, gardām uzkodām, iespējas piedalīties konkursos un saņemt balvas, un, protams, lustīgas zaļumballes.

Ir vērts atgādināt – festivāls "Zelta Šlāgeris" ir tradīcijām bagātākais un nozīmīgākais šlāgermūzikas festivāls Latvijā, tā ir svarīga latviešu sadzīves mūzikas daļa. Nepalaidiet garām lielisku pasākumu!

Festivāla biļetes ir gudri sagādāt savlaicīgi! Meklējiet tās Madonas kultūras namā, "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā. Pirmo 200 biļešu cena ir 8 EUR, nākamās 500 biļetes maksās 10 EUR, vēlāk biļešu cenas kļūs dārgākas.

Festivālu „Zelta Šlāgeris” atbalsta: Madonas novada pašvaldība, Latvijas avīze, Latvijas Šlāgerkanāls, Madonas laikraksts “Stars”.

Uz tikšanos festivālā "Zelta Šlāgeris 2021" Madonā!

 

 
No upcoming events