Noklausies

Izrādes "Noklausies" pieejas kodu vari izmantot jebkurā laikā. Kodu saņemsi, iegādājoties biļeti. Tas derīgs trīs stundas no ievades brīža. 

No 15. aprīļa mājaslapā www.noklausies.lv skatītājiem būs iespēja iejusties kāda VDK darbinieka ādā, noklausoties sarunas starp cilvēkiem, kas tiek turēti aizdomās par pretvalstiskām darbībām.

Meklējot jaunus formātus, lai atgrieztos pie skatītājiem, režisors Valters Sīlis ar radošo komandu nākuši klajā ar interaktīvu klausāmizrādi. Nokļūstot izrādē, skatītājs varēs noklausīties vairākas sarunas, pēc saviem ieskatiem izvēloties, kurām no tām dot priekšroku. Pārslēdzoties no viena kanāla uz otru, izrādē izskanēs vairāku Latvijā zināmu aktieru balsis. Starp tām dzirdēsiet Ingu Tropu-Fišeri, Daigu Gaismiņu, Ivaru Krastu, Intu Tiroli, Jāni Āmani un daudzus citus no iemīļotajiem aktieriem.

Klausāmizrādes scenāriju kopā ar režisoru Valteru Sīli veidoja aktieris Jānis Kronis, programmētājs un grafiskais dizaineris ir Uvis Zviedris, savukārt skaņu režisors un ieraksta operators ir Viesturs Balodis.



 
No upcoming events