Koncertieraksts KRISTAPA VANADZIŅA DŽEZA TRIO. MĪLESTĪBAS DĀRZS IR AIZAUDZIS

Pēc klausītāju pozitīvajām atsauksmēm un plašā skatītāju pieprasījuma, Liepājas koncertzāle “Lielais dzintars” atkārtoti piedāvā iespēju baudīt š.g. 14. februārī notikušo džeza koncertu, kurā Kristapa Vanadziņa vadītais trio izpilda romantisku programmu no apvienības gaidāmā albuma “Mīlestības dārzs ir aizaudzis”.

Trio izpildītās programmas vēstījums ir par dzīves lielajiem un maģiskajiem notikumiem – mīlestību, visuma likumiem un Dieva mīlestību pāri visam. Koncertprogrammā izskan gan Kristapa Vanadziņa oriģināldarbi, gan džeza klasika Vanadziņa aranžējumos. 

“Puiši spēlēja aizrautīgi, man patika vizuālais noformējums, kas papildināja koncertu. Šis koncerts ir lieliska izklaide tiem, kas mīl džeza mūziku.”

/Pianists, Latvijas Mūzikas Akadēmijas asociētais profesors Juris Žvikovs/

“Es saklausīju Kristapa Vanadziņa mūzikas valodā spēju koncentrēti radīt izteiksmīgu muzikālu tēmu. Kristapam ir ķēriens.”

/Komponiste, LR3 Klasika mūzikas ierakstu producente Anna Veismane/

Kristapa Vanadziņa trio sastāvā muzicē vieni no mūslaiku Latvijas spilgtākajiem džeza mūzikas pārstāvjiem – komponists un pianists Kristaps Vanadziņš, sitaminstrumentālists Rūdolfs Dankfelds un kontrabasists Jānis Rubiks. Mūziķu paustās filozofijas trīs fundamentālie stūrakmeņi ir saspēle, kompozīcija un radīšana, kas kalpo par pamatu ansambļa individualitātei un kopējai idejai. Trio izceļas ar dzidru un niansētu skaņu, kas mijas ar tradicionālajiem saspēles paņēmieniem un Jaunās pasaules vēsmām.

Koncerta filmēšana veikta, izmantojot "Lielā dzintara" digitālās koncertzāles iespējas video filmēšana notika ar koncertzāles jaunajām, attālināti vadāmajām robotkamerām.

 

Iegādājoties ierakstu, pircējs e-pastā saņems pieejas saiti un kodu, ar kuru varēs noskatīties koncerta ierakstu no jebkuras vietas pasaulē. Kodu vienlaicīgi iespējams izmantot tikai vienā viedierīcē.

Kods no iegādes brīža ir derīgs vienu vai  trīs diennaktis, atkarībā no pircēja izvēlētā varianta:

  • Kods 1 diennaktij - 5 eiro;
  • kods 3 diennaktīm - 7 eiro 

Koncertieraksta ilgums: 1 stunda 10 minūtes

 

Producents: SIA “Lielais Dzintars”

Atbalsta: Liepājas pašvaldība un Valsts kultūrkapitāla fonds

 
No upcoming events