SIDRABA EGLE / Latvijas Leļļu teātris / Izrādes ieraksts tiešsaistē

SIDRABA EGLE / Latvijas Leļļu teātris / Izrādes ieraksts tiešsaistē


SIDRABA EGLE
Daina Strelēvica
(pēc Mirdzas Timmas stāsta motīviem)


Ģimenes biļetes cena ir 10.00 eur – nopērkot biļeti, Jūs saņemsiet piekļuves kodu izrādes ierakstam, kas būs derīgs 3 diennaktis jeb 72 stundas no iegādes brīža.

Izrādes ilgums 40 minūtes.


Katru gadu decembrī Latvijas Leļļu teātris ir bērnu pārpilns! Ziemas pasakās teātra aktieri kopā ar skatītājiem meklē un rada svētku sajūtu un brīnumus. Lai arī šogad viss ir citādi, nekā ierasts, iespēju noskatīties Ziemassvētku izrādi “Sidraba egle” šogad piedāvājam digitālā formātā. Tā būs iespēja gan gūt prieku, gan ar savu iegādāto biļeti atbalstīt kāda Latvijas Leļļu teātra radošā projekta tapšanu jaunajā, 2021. gadā!


Ziemassvētki ir īpašs laiks katrā mājā un, kā izrādās, arī mežā... "Ik gadus laumiņas apstaigāja mežu un Ziemassvētku vakarā izvēlējās vienu egli. To viņas noklāja ar vizuļiem un eņģeļa matiem tā, ka egle visa laistījās kā sidrabā", raksta Mirdza Timma savā sirsnīgajā stāstā "Sidraba egle". Svētku laika notikumus un savdabīgo eglīšu skaistumkonkursu iestudējusi Latvijas Leļļu teātra aktrise un režisore Arnita Jaunzeme, kurai šī Ziemassvētku izrāde bija debija leļļu teātra režijā. Izrāde pirmizrādi piedzīvoja 2018. gada 8. decembrī.


Režisore stāsta: ""Sidraba egle" ir muzikāls notikums, kurā piedalās vāverēni, putniņi, zaķis, vilks, laumiņa, rūķi un "dzīvas" eglītes. Kura no eglēm šogad iegūs godpilno Sidraba egles titulu? Skaties izrādi un Tu visu uzzināsi..."


Režisore: Arnita Jaunzeme
Māksliniece: Anita Znutiņa-Šēve
Komponists: Imants Paura
Mūzikas aranžētājs: Silvestrs Zemgals
Gaismu mākslinieks: Uldis Andersons
Dziesmu teksti: Daina Strelēvica
Lomās: Lienīte Osipova, Artūrs Putniņš, Anrijs Sirmais

 

 
No upcoming events