ĻOTI MAĢISKĀ LATVIJA. Humora vakars

Ceļš līdz simtgadei nav bijis rozēm kaisīts. Simtgade aizies, bet Latvija paliks.

Kādu ceļu iet tālāk un kā izsisties pasaules plašumos? Nāciet, smejiet, dzīvojiet! Lai jums produktīvs vakars!

Turpinot teātra kluba “Austrumu robeža” humora vakaru “Mūsu pašu republika” un “Mūsu pašu republika 2” autoru Kārļa Anitena un Annas Šteinas sadarbību, tapis jauns projekts “Ļoti maģiskā Latvija” Kā jau valsts jubilejas gaisotnē nākas, skatītājus sagaida labāko skeču izlase no iepriekšējo sēriju darbiem, kas stāstīs par laika posmu pirms mūsu republikas simtgades un jauni stāsti par ceļu, kāds Latvijai ejams uz nākamo simtgadi. No valsts jubilejas svinībām līdz e-veselības ģeniālākajam risinājumam. No vecāku sapulces līdz kompetenču izglītībai. No trimdas latvieša līdz pasta darbiniecei – mums visiem interesē savas zemes nākotne.

Un tam visam pāri - Latvijas jaunās eksporta preces, nule dibinātās popgrupas “Magic latvians” debijas albuma “Forever and one day” prezentācijas koncerts. Viņi ir radīti, lai iekarotu pasaules čārtus. Viņi nedzied, bet labi izskatās. Viņi ir iestrēguši deviņdesmitajos, bet tas nekas. Lai gan viņu dziesmas ir deju hiti, tie ir dvēseliski dziļi stāsti par mūsu zemi, mūsu tautu, mūsu republiku. Debijas albuma prezentāciju vada grupas menedžere JANA KALNIŅA (iejūtas arī citos tēlos un lomās). Grupas galvenā vokāliste un citu epizožu dalībniece ZANE VAĻICKA. Grupas papildvokāliste, dejotāja un citos skečos galvenās lomās iejūtas ANNA ŠTEINA. Grupas reperis, menedžeres asistents un citu stāstu varonis KĀRLIS ANITENS.

Labākais no “Mūsu pašu republika” un “Mūsu pašu republika 2”: “Jubileja”, “Franču īrnieks”, “Latvānis”, “Idiots”, “Vācu melodrāma”, “Pasts. Gaidiet!”

Jaunas epizodes: “E-recepte”, “Kompetenču izglītība”, “Vecāku sapulce”, “Kosmodroms”, “Olimpa kalns”

“Magic latvians” Latvijas simtgades dziesmas: “You’re the one for me” “Love, Sex and Sunshine” “Forever (& One Day”) “Jippijaejo” Pirmizrāde – pa Silvijām, Laimrotām un Liliānām 2018. gada 10. martā Humora vakara autori, scenogrāfi un mākslinieki – visi četri augstāk tekstā minētie cilvēki

 
No upcoming events