Smilšu teātra izrāde / Krāsainās pasakas

Smilšu animācija ir lielisks priekšnesums, kura laikā uz skatuves jauno skatītāju acu priekšā veidojas un "atdzimst" pasaka. Mākslinieka neatkārtojama stila vadītas, gleznas tik liegi nomaina viena otru, no skatuvē notiekošā priekšnesuma nevar novērsties pat ne uz mirkli! Tā ir lieliska iespēja iepazīstināt jauno paaudzi ar klasiku, kas ir pasaules estētiskās uztveršanas veidošanas pamatā, kas attīsta mūzikas un mākslas gaumi.

8.novembrī teātra uzstāšanās veltīta "Krāsainajām pasakām" ,pēc slavenā latviešu rakstnieka Imanta Ziedoņa darba motīviem. Fantastiskie autora stāsti kalpo par brīnumu avotu visa vecuma bērniem. Uzvedumam nav vecuma ierobežojumu. Mazos skatītājus sagaida interesanti stāsti: pasakas, no kurām katrai ir sava krāsa.

 

Informējam, ka pasākums norisināsies atbilstoši 09.06.2020. Ministru kabineta noteikumiem Nr.360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”. Atgādinām, ka pirms pasākuma notiks apmeklētāju reģistrācija, tādēļ aicinām visus ierasties laicīgi, ņemot līdzi sejas masku!

 

 

 
No upcoming events