Smieklu joga. Gints Barkovskis.

Smieklu joga ir unikāls koncepts, kurā ikviens var vingrināties smieties pat bez iemesla. Smieklu joga ir sirds, elpošanas muskuļu un imūnsistēmas treniņ nodarbība. Turklāt, smiekli ir arī socializācijas veids, un Čārlijs Čaplins ir teicis: “Diena bez smiekliem ir veltīgi pavadīta diena.” “Nopietna seja vēl nav gudrības pazīme. Vislielākās muļķības uz šis pasaules tiek sadarītas tieši ar šādu sejas izteiksmi,” no filmas “Tas pats Minhauzens”. Turklāt nopietnība nav arī veselīga reakcija apkārtējās dzīves absurdam, turpretī humora izjūta attīsta elastīgu domāšanu, paverot ceļu empātijai un piedošanai, jo humors vienmēr piedod.

Smieklu jogas treneris, piedzīvojumu filozofs un okeāna airētājs Gints Barkovskis 

☝️Tikšanās norisināsies "Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzā". Apmeklētāji tiek aicināti līdzi ņemt pledus, pufus vai piknika krēslus.
Lietus gadījumā aicinām sekot līdzi informācijai par pasākuma norises vietu – “Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzs” vai k/n “Rīgava” iekštelpas.

*Informējam, ka pašvaldības organizēto publisko pasākuma laikā iespējama pasākuma dalībnieku personas datu apstrāde fotografējot un filmējot, kā arī pēc tam iegūtais materiāls var tikt publicēts Salaspils novada pašvaldības informatīvajos kanālos un izdevumos informācijas atklātības un sabiedrības informēšanas mērķa nodrošināšanai. Vairāk informācijas http://www.salaspils.lv/privatums-politika

 
No upcoming events