Monoizrāde Putn Ilgs. Inga Alsiņa-Lasmane.

Salaspilī, Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzā, būs vērojama Willa Teātra viesizrāde – vienas aktrises performance "Putn ilgs".

Izrāde tapusi izmantojot mūsdienu somu dzejnieces Heli Lāksonenas dzejoļu krājumu “Kad gos smei”, ko latviešu valodā atdzejojis Guntars Godiņš. Lāksonenas dzeja pašpietiekami un aizrautīgi fiksē brīnumaino dabā un cilvēkos. Tikpat dzīva un apliecinoša būs arī izrāde jeb izrād`.

“Mums nepieder nekas cits, kā visu apkārt fiksējošā apziņa – nepievilsim to,” ar smaidu saka izrādes veidotāji.

☝️Izrāde norisināsies "Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzā". Apmeklētāji tiek aicināti līdzi ņemt pledus, pufus vai piknika krēslus.
Lietus gadījumā aicinām sekot līdzi informācijai par izrādes norises vietu – “Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzs” vai k/n “Rīgava” iekštelpas.
Pirms izrādes aicinām apmeklētājus iegriezties "Burgers 66", Līvzemes ielā 5, un iegādāties kādu dzērienu vai uzkodu līdzņemšanai. Pasākuma laikā bufete nedarbosies!

Režisors: Varis Piņķis

Aktrise: Inga Alsiņa-Lasmane

Kustību māklsliniece: Inga Seņkāne

 

Willa Teātris dibināts Rīgā, 2020. gada sākumā, apvienojoties spēcīgam, pieredzējušam un talantīgam teātra profesionāļu sastāvam. Par teātra mājvietu kļuvusi K.K. fon Stricka villa.

*Informējam, ka pašvaldības organizēto publisko pasākuma laikā iespējama pasākuma dalībnieku personas datu apstrāde fotografējot un filmējot, kā arī pēc tam iegūtais materiāls var tikt publicēts Salaspils novada pašvaldības informatīvajos kanālos un izdevumos informācijas atklātības un sabiedrības informēšanas mērķa nodrošināšanai. Vairāk informācijas http://www.salaspils.lv/privatums-politika 

 
No upcoming events