Ceturtdienas vakara muzikālais kokteilis

19.00 Goran Gora un Mārtiņš Miļevskis programmā “Renesanse”
21.00 Aija Vītoliņa un Romāns Vendiņš programmā “Stāsti pasaules valodās”

Tiekat aicināti uz patiesi dzīvu sajūtu vakaru ar filigrāni smeldzīgām un mežonīgi draiskām melodijām. Šī programma būs kā retrospekcija Aijas un Romāna kopīgajam ceļojumam mūzikā. Tā būs sengaidīta atkalsatikšanās vienam ar otru un mīļajiem klausītājiem.

22.30 Baltinos Latino Band

Mūziķu trio, ko vieno mīlestība uz mūziku un ceļošanu, programmā iekļauti pasaules hiti spāņu un angļu valodā. Nākdami no Latīņamerikas, grupas solisti Čārlijs (Panama) un Manuelo (Peru) ar savām spēcīgajām balsīm un ģitārspēli, pavisam dabiski rada karstasinīgu latino noskaņu, bet no pasaules otras malas nākušais Sami (Libāna) ar perkusijām iezīmē austrumnieciskus ritmus.

Biļete 5,00 EUR Biļešu Paradīze kasēs, www.bilesuparadize.lv un 1 stundu pirms pasākuma estrādē.
Kuldīdznieka biļete par 3.00 EUR iegādājama no 9.- 13.jūlijam tikai KKC kasē no 9.00 – 18.00.
Biļete ir nepieciešama katram apmeklētājam, t.sk. bērniem.
Vietu skaits ierobežots.

No 13. līdz 19.jūlijam Kuldīgas vasaras krāšņie ornamenti un sižeti savīsies krāsainās iespaidu un sajūtu vitrāžās. Kuldīgas īpašais šarms slēpjas vecpilsētas logos, kas tādēļ tiek rūpīgi sargāti un cienīti. Spožajās rūtīs atspīd pilsētas dzīve – pagalmā bērni lec klasītes, redzama kaimiņu rosīšanās, bet ielas pusē caur loga stiklu jaušamas klusinātu soļu un mūzikas skaņas. Garām ejot, caur puķu kastes košumu pilsētas ciemiņš nevilšus ielūkojas aiz mežģīņu aizkara plīvura. Ko viņš meklē? Kuldīgas dvēseli. Nāc, skaties un atrodi to arī tu caur Kuldīgas vasaras vitrāžu krāsām!
Vairāk info www.kuldiga.lv

Pasākumu rīko
P/A “Kuldīgas kultūras centrs”
Reģ. Nr. 90000036401

 
No upcoming events