Ātrie igauņu puiši. Brīvdabas kino seanss

Ātrie igauņu puiši (Sangarid) (2017)

Detektīvkomēdijas stāsts ir balstīts uz patiesiem notikumiem, kas norisinājās 20. gs. 80. gados. Padomju Robežsargu diena. Karavīri dzer. Četri igauņu puiši nozog Maskavas Olimpisko spēļu ātrlaivu un nokļūst Rietumos, šķērsojot dzelzs priekškaru. Brīvajā pasaulē viņi tiek sagaidīti kā varoņi un brīvības cīnītāji. Tomēr drīz puišiem ir jāsaskaras ar ikdienas realitāti. Viņi nevis atrod darbu, bet gan aplaupa banku, lai varētu apmaksāt to krāšņo dzīvesveidu, ko viņi redzējuši televīzijā.

Režisors: Jaak Kilmi

Lomās: Märt Pius, Karl-Andreas Kalmet, Veiko Porkanen, Esko Salminen

Ievērojot valstī esošo situāciju, brīvdabas kinoseansu rīkotāji īpašu uzmanību pievērsīs visiem valstī noteiktajiem ierobežojumiem.

 

________________________________________
Aicināma apmeklētājus:
- būt sociāli atbildīgiem un ievērot savstarpēju 2m distanci
(izņēmums – personas, kuras dzīvo vienā mājsaimniecībā);
- ievērot roku higiēnu;
- izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt publiskus pasākumus, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus.
Pasākumu norišu vietas organizatoram ir tiesības personām ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm liegt ieeju norišu vietā un aicināt tās atstāt norišu vietu.

 
No upcoming events