Festivāls LAIVĀ. TAUTUMEITAS un DAGAMBA

Ieeja festivālā paredzēta tikai apmeklētājiem laivās. Katram apmeklētājam nepieciešama ieejas biļete un laiva.
Iegādājies ieejas biļeti un, ja nepieciešams, arī laivas nomas biļeti.

Piemēram, ja koncertu plānots apmeklēt divatā, tad kopā nepieciešams iegādāties 2 ieejas biļetes un vienu divvietīgu laivu. Iegādājoties biļetes, lūgums norādīt savu e-pastu un tālruņa numuru, lai nepieciešamības gadījumā varam sazināties.


Festivāls “Laivā” ir pirmais starpžanru festivāls Baltijā, kas aicina klausītājus sēsties laivās Juglas ezerā ar skatu uz Brīvdabas muzeju un nodoties gleznainās Rīgas nostūra ainavas baudīšanai. Mūzika bez robežām, ezera plašums, senču tradīcijas un mūsdienīgs šovs – “Laivā” ir iespēja aizbēgt no ikdienas rutīnas, veldzējoties dabas skaistumā un mierā.

Festivāls "Laivā" sniegs unikālu pieredzi baudīt savu iemīļoto mākslinieku mūziku laivās dzīvajā izpildījumā Juglas ezerā, Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja krastā. Festivāls “Laivā” ir kā tilts starp tradicionālajām, klasiskajām vērtībām un mūsdienu pasauli, tieši tāpat kā crossover jeb starpžanrs mūzikā. Festivāla pirmais laidiens notiks 8. augustā ar grupu TAUTUMEITAS un DAGAMBA dubultkoncertu.


Pasākumā tiks ievērotas visas valstī noteiktās drošības prasības. Apmeklētāju skaita kontrolēšanas nolūkos, ieejas biļetes nepieciešamas visiem apmeklētājiem, arī bērniem pirmsskolas vecumā.

 
No upcoming events