ŠKIUŅA DŽEZS. Lietuvas-Latvijas mūziķu kopprojekts TROMBOMANIA

No 25. līdz 29. augustam Rēzeknes novada Lūznavas muižā jau otro reizi notiks Baltijas džeza festivāls “Škiuņa džezs”. Festivāla mērķis palicis nemainīgs – veicināt interesi par džeza mūziku, rosināt topošo un esošo džeza mūziķu sadarbību, kā arī turpināt izdzīvot džeza mūzikas prieku Latgalē. 
 
"Trombomānija" ir unikāls un Latvijā vēl nebijis projekts, kas balstās divu trombonu saspēlē un ar jaunu, svaigu skatienu veidotiem mūsdienīgiem aranžējumiem pazīstamām latviešu un pasaules melodijām, kā arī latviešu un lietuviešu tautasdziesmām. Ansambļa dalībnieki katrs ir unikāla personība, radoši un starptautiski atzīti mūziķi, augsta līmeņa profesionāļi.
 
Sastāvs: Viktors Ritovs – taustiņinstrumenti, Lauris Amantovs – trombons, Andris Grunte – bass, Vita Rusaitīte – vokāls, Arkādijs Gotesmans – sitamie instrumenti, Skirmantas Sasnauskas – trombons. Projekta mērķis ir veidot sadarbību starp latviešu, lietuviešu džeza mūziķiem, radot jaunu un interesantu kolektīvu, sniedzot klausītājiem nebijušas sajūtas.
 
No upcoming events