Kristīne Kārkle-Kalniņa, Marts Kristiāns Kalniņš un Edgars Kārklis ar programmu DZIESMU STĀSTI

Kuldīgas Vecpilsētas koncertzāle piedāvā: Kristīne Kārkle-Kalniņa, Marts Kristiāns Kalniņš un Edgars Kārklis ar programmu “Dziesmu stāsti”
Koncertā skanēs latviešu tautasdziesmas mūziķu apdarē, Imanta Kalniņa kompozīcijas, dziesmas no muzikālās apvienības “Raxtu Raxti” un grupas “Autobuss debesīs” repertuāra.
“Katrai dziesmai ir savs stāsts un ceļš, kā tā nonākusi pie mums. Šie stāsti sākas ar bērnību, ģimenes godiem, kur dziesma ir skanējusi un veidojusi mūsu izpratni par pasauli un vērtībām. Mūzika, dziesmas latviešu un latgaliešu valodās ir arī mūsu stāsts šodien. Skaistās latgaliešu tautasdziesmas, tām līdzās pa kādai krāšņai dziesmai no tālās Kurzemes, latviešu autoru dziesmas, kas izdziedātas uz mazākām un lielākām skatuvēm, un kļuvušas iemīļotas visu mūsu vidū. Tā ir mūsu pagātne, tagadne un nākotne, kamēr to dziedāsim, stāstīsim un radīsim.”
Kuldīgas Vecpilsētas koncertzāle piedāvā baudīt izcilu mūziku piektdienu vakaros jaunā brīvdabas pasākumu norises vietā, kas uz laiku izveidota Kalna ielas 6 pagalmā. Koncertus būs iespēja klausīties ierobežotam klausītāju skaitam atbilstoši pulcēšanās noteikumiem.

 
No upcoming events