PESŅARI Jubilejas tūre


Leģendārā Vladimira Mulijavina izveidots pagājušā gadsimta 60. gadu beigās ansamblis PESNYARA vienmēr priecē savus fanus daudzās pasaules valstīs ar brīnišķīgām dziesmām, no kurām daudzas ir iekļautas slāvu un pasaules populārās mūzikas zelta fondā.
Šodien Baltkrievijas valsts ansamblis “PESŅARI” ir Vladimira Muljavina mantojuma pēctecis un lieliskais turpinājums. Arī BGA “PESŅARI” ir Krievijā, Ukrainā un Baltkrievijā plaši pazīstamas preču zīmes vienīgais likumīgais pārstāvis.
Jaunais sastāvs paaugstināja izcilības latiņu, un tieši šo sastāvu kritiķi un fani sauc par labāko komandu pēc Vladimira Muljavina.
Koncertā Izskanēs jaunās, kā arī jau sen iemīlētās dziesmas: ‘’Oginska polonēze’’(akapella), ‘’Vologda’’, ‘’Jaunība mana, Baltkrievija’’, ‘’Belovežskaja Pusča’’, ‘’Pusstundu pirms pavasara’’, ‘’Aļesja’’ un citas.

Olegs Žeļeznjakovs(vokāls,gitāra)- ar slaveno ‘’muljavinas’’ dziesmu izpildījumu dziesmās’’ Pustundu pirms pavasara’’ un ‘’Mūsu mīļie’’.
Artūrs Mihailovs(vokāls)- līdz šim visu laiku labākā dziesmas ‘’Belovežskaja Pusča’’ izpildījums.
Igors Dubarčiks(vokāls)- nevainojams vokāls, labākās grupas tradīcijās, skan dziesmās:”Aleksandrina” un ‘’Mana jaunība, Baltkrievija’’.
Aleksandrs Žihs(vokāls, multiinstumentālists)- perfekta daudzu tautas pūšaminstrumentu meistarība, dziesmas “Vologda” lielisks izpildījums.
Jan Ženčak(vokāls, vijole)- dziesmas ‘’Putnu kliedziens’’ neatkārtojams izpildījums.
Romāns Kozirevs(taustiņinstrumenti)- kolektīva mākslinieciskais vadītājs.
Sergejs Gorbickijs(gitāra), Sergejs Bojeks(basgitāra), Jurijs Turovecs(sitamie instrumenti).

 

 
No upcoming events