RIGA REGGAE. Pikniku vasara

Ierasto “Mākslas pikniku” šovasar ierobežojumu dēļ diemžēl nepiedzīvosim, bet Lūznavas muiža ir parūpējusies par iespēju baudīt pikniku visas vasaras garumā – trīs koncerti, speciāli iekārtotas pikniku vietas un skaistais muižas parks, kuriem ļauties, nesteidzīgi baudot kopā būšanu. 

19. jūlijā, dienā, kad bija plānots šī gada mākslu un garšu festivāls "Mākslas pikniks", Lūznavas muižā aicinām uz regeja grupas "Riga Reggae" koncertu. Koncerta biļetes cena 4,00 €, vietu skaits ierobežots.

Visi dalībnieki jau iepriekš pazīstami ar dalību dažādos citos muzikālos projektos - "Oranžās brīvdienas", "Rīta stienis", "Ulga un Inta regšlāgskā grupa", "Ufo grupa", "Fuck Art", "Pcholi" u. c. Dziesmu autori ir Ints Ķergalvis, Uldis Vanags un Horens Stalbe, kā arī grupa izpilda sev tuvas citu autoru kompozīcijas.

Koncerta norisi atbalsta Rēzeknes novada pašvaldība un Latgales kultūras programma (ar Valsts kultūrkapitāla fonda, Latgales reģiona attīstības aģentūras un A/S "Latvijas Valsts meži" atbalstu) projektā "Starpdisciplinārs mākslu festivāls “Mākslas pikniks” (MP5)".

 
No upcoming events