Brīvdabas pikniks, koncertprogramma / Par vasaru, puķēm un mīlestību

Autokoncerts “Par vasaru, puķēm un mīlestību.”

27. jūnijā Jēkabpilī, Krustpils saliņā notiks autokoncerts “Par vasaru, puķēm un mīlestību”. Koncertā uzstāsies Dainis Skutelis, Mārtiņš Ruskis un Kristīna Zaharova kopā ar “Oranžo trio”.
Programmā apkopotas dziesmas par svarīgo – par mīlestību, bez kuras mūsu dzīvēs īsti nebūtu priecīgo krāsu. Īstās krāsas vajadzīgas arī ziediem un vasarai, tālab programmas nosaukums visu to apvieno – gan dziesmas par pieneņu zeltu, gan ābeļu balto ziedēšanu, gan stāstu par ugunssārto mežrozīti. Dziesmas, kas nāk no Latvijas vasarām, lauka puķēm un dārza ziediem un mīlestība.
Atpūtas un vasarīgas mūzikas baudīšanas programma ar Raimonda Paula, Zigmara Liepiņa, Ulda Stabulnieka, Borisa Rezņika, Ivara Vīgnera un Valta Pūces dziesmas ar Jāņa Petera, Leona Brieža, Alfrēda Krūkļa, Jāņa Jurkāna, Kaspara Dimitera, Guntara Rača, Pētera Zirnīša, Imanta Ziedoņa, Pētera Brūvera dziesmu vārdiem.
Autokoncerti ir populārs pasākumu koncepts šajā laikā. Šo koncertu apmeklētāji varēs vērot no saviem transportlīdzekļiem, ar kuriem ieradušies uz koncertu. Lai nodrošinātu skaņas kvalitāti, katram koncerta apmeklētājām būs pieejamas austiņas, kurās varēs dzirdēt māksliniekus un viņu sniegumu. Biļetes cena attiecas uz vienu transportlīdzekli. Pasākumu apmeklēt varēs tikai ar vieglajām vai apvidus automašīnām. Krustpils saliņa ir gleznaina vieta Daugavas krastos un viena no populārākajām vasaras pasākumu vietām Jēkabpilī.

Dziedātāji Dainis Skutelis, Mārtiņš Ruskis un Kristīna Zaharova, kopā ar
“Oranžo trio” – Anitua Levšu, Olgu Stupiņu, Intu Gudovsku.
Pavadošā grupa – Mārcis Auziņš, Juris Kristons, Modris Laizāns un Ivars Kalniņš.
Uzveduma režisors – Valdis Pavlovskis, producents – Jānis Kļaviņš.
Biļetes cena 20 €. Biļetes “Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā.
Koncerta ilgums 1h 20 min.
Vairāk informācijas – www.jkp.lv

 

 
No upcoming events