Koncertcikls Tiekamies Rojā / Aija Vītoliņa un Romāns Vendiņš

         Cilvēki nevar dzīvot bez mūzikas, un mūziķi nevar dzīvot bez saviem klausītājiem, bez iespējas satikties klātienē un apmainīties ar pozitīvi uzlādējošo enerģiju, un tieši tādēļ šajā pandēmijas laikā radās ideja par koncertciklu “Tiekamies Rojā”. Tie būs īpašas noskaņas koncerti, kas notiks Rojas brīvdabas estrādē, un pirmais no tiem jau notika 6. jūnija vakarā plkst. 19.00 – tuvplāna koncerts “Aivara Hermaņa soloprogramma”. 

 Saruna starp mākslinieku un skatītāju, skaistas melodijas, jūras gaiss un priežu smarža, vakara noslēgumā saulriets jūras krastā. Ievērojot LR valdības noteiktos ierobežojumus par pulcēšanos organizētajos pasākumos, bet tāpēc šis koncerts būs vēl īpašāks un personiskāks. Patiesi dzīvu sajūtu vakars sirsnīgi tuvā atmosfērā, sarunās un atklāsmēs.

20.jūnijā skatītājiem būs iespēja  baudīt Aijas Vītoliņas un pianista Romāna Vendiņa uzstāšanos. Aija Vītoliņas koncerta programma ir ceļojums dažādās pasaules valodās un melodijās - no Argentīnas līdz Francijai - atgriežoties atpakaļ mūsu pašu skaistajā Latvijā. Romāns Vendiņš ir neatkārtojams  un virtuozs piantists, kurš filigrāni un izjusti kopā ar Aiju Vītoliņu uzburs mājīgu un siltu atmosfēru.

 Šādi īpašie koncerti sirsnīgi tuvā atmosfērā Rojas brīvdabas estrādē notiks katrās brīvdienās!  Sekojiet līdzi informācijai un tiekamies Rojā!

 
No upcoming events