Neaizmirstulītes un Laimis Rācenājs - Koncertprogrammā IN THE MOOD

KONCERTS TIEK ATCELTS!!! Sakarā ar Latvijā un pasaulē Covid-19 situāciju, esam nolēmuši koncertus atcelt, lai satikšanos ar Tevi klausītāj uzrīkotu tad, kad tas būs atļauts un droši! Biļetes atgriežamas sazinoties ar biļešu paradīzes biroju. Uz tikšanos  Neaizmirstulītes un Laimis Rācenājs!

 

Vokāli instrumentālais ansamblis Neaizmirstulītes un Laimis Rācenājs aicina uz koncertu "In the Mood"

 In the Mood nozīmē just kaisli, būt sajūsmā par to, ko dari. Un mēs, vokālinstrumentālais ansamblis Neaizmirstulītes, gadu gaitā esam sakrājušas skaistu 20.gs. muzikālo pieredzi un sava ceļojuma pieturpunktā vēlamies apstāties, lai dalītos ar mūsuprāt brīnišķīgiem muzikālajiem atradumiem, kas ir kā stipras pārliecības, negurstošas mīlestības un spēcīga uzmundrinājuma apliecinājumi.

Vokālā daudzbalsība close harmony jeb šaura salikuma dziedājums ir izpildījuma veids, kurš īpaši aizrauj Neaizmirstulītes. Koncertā dzirdēsiet dziesmas no 40.-60. to gadu pasaules kulta vokālajiem ansambļiem The Chordettes, kuras iemantoja pasaules slavu ar dziesmām Mr.Sandman, Lollipop; The Andrew sisters;The Ronettes; The Platters, kā arī latviešu komponistu Ringolda Ores, Ģederta Ramana, Elgas Īgenbergas, Lolitas Vambutes, Raimonda Paula un citu komponistu šeit pat Latvijā radītas melodijas vokālam kvartetam ar instrumentālu pavadījumu.

Jau vairākus gadus Neazimirstulītēm ir izveidojusies tuva muzikāla saspēle ar izcilo latviešu estrādes, džeza un pasaules mūzikas interpretu Laimi Rācenāju. Laimja smalkais humors un unikālais dziesmas izpildījuma veids, saspēlē ar meiteņu jutekliskumu, aicinās piedzīvot cita gadsimta elpu un ļauties muzikālai burvībai.

 Esi ar mums uz šī pozitīvā noskaņojuma viļņa!

www.neaizmirstulites.lv

 

 
No upcoming events