QUEEN MUSIC SHOW - QueenTessence & Rihards Saule

 Koncertzālē “Valmiera” būs īpašs vakars visiem leģendārās rokgrupas QUEEN mūzikas cienītājiem.

Grupa “QUEENtESSENCE” kopā ar solistu Rihards Saule  ir radījuši koncertprogrammu, kura balstīta uz leģendārās britu rokgrupas QUEEN mūzikālajiem šedevriem, atklājot tās visdziļāko esenci.  “Mūsu mērķis ir sniegt klausītājiem vēl neatklātas emocijas, izjust un līdzpārdzīvot QUEEN mūziku dzīvajā izpildījumā”.

Kurš gan nezina leģendāro britu rokgrupu QUEEN, kas pasauli iekaroja 20. gs. septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados, kļūstot par vienu no komerciāli veiksmīgākajām grupām populārās mūzikas vesturē, atstājot paliekošu ietekmi rokmūzikas attīstībā un pievienojot tādas vērtības, kā “Don’t Stop Me Now,” “Somebody to Love,” “Crazy Little Thing Called Love,” “Under Pressure,” “I want to Break Free” un “Bohemian Rhapsody”. Saukta par visu laiku labāko rokgrupu, izpildot mūziku, ar kuru uzaugušas vairākas paaudzes, grupa QUEEN iedvesmojusi un turpina iedvesmot muzikālās apvienības un solo izpildītājus visa pasaulē.

“QueenTessence” ir koncertšova grupa, kas savos koncertos atklāj Queen mūzikas kvintesenci. Katra uzstāšanās ir elpu aizraujošs mūzikāls notikums, kas sniedz klausītājiem neaizmirstamu emocionālo un muzikālo pārdzīvojumu. Pavadošo mūziķu un solista Riharda Saules savstarpējā sapratne, mijiedarbība un muzikālais rūdījums veido izcilu grupas skanējumu un emocijām bagātu šovu.

Dziedātājs Rihards Saule ir visa esence un centrs, kas dedzina ar savu enerģiju un temperementu, apbur ar savu harismu, dabīgo teatralitāti un lielisko skatuves izjūtu. Viņš ir patiess un pozitīvs.  Atklājums ik vienam, kas viņu redz vai dzird pirmo reizi.

"Mans mērķis nav atdarināt vai kopēt. Es izdzīvoju katru dziesmu un šo patieso sajūtu burvību līdzpārdzīvoju ar saviem klausītājiem.”

www.queentessence.live

 

 
No upcoming events