Renats Ibragimovs

27. martā Rēzeknes teātrī’’Joriks’’ uzstāsies Krievijas tautas mākslinieks un Tatarstānas mākslinieks, izcils dziedātājs un komponists Renāts Ibragimovs. Viņa satriecoši skaistais baritons pamatoti tiek uzskatīts par vienu no labākajām Krievijas balsīm. Itālijā viņu pat sauca par "krievu pavaroti". “Lada”, “Saule staigā pa bulvāriem”, “Magnoliju zemē” - kurš gan nezina šīs dziesmas! Bet ne tikai viņiem, līdzjutēji tik ļoti mīl Renātu Ibragimovu. Dziedātājas repertuārs ir pārsteidzoši bagāts. Viņš izpilda gan populārās liriskās kompozīcijas, gan operas daļas, un to dara ar pārsteidzošu enerģiju.

Renāts nodarbojās ar dziedāšanu jau no mazotnes. Tūlīt pēc diploma saņemšanas Kazaņas Valsts konservatorijā viņš pievienojās Musas Džalila vārdā nosauktajam Tatāras operas un baleta muzikālajam teātrim.Drīz savā dzimtajā Kazaņā Renāts kļuva par zvaigzni - cilvēki uz teātri devās tikai viņa dēļ. Izpildītāju sāka uzaicināt uz popkoncertiem, un ļoti ātri viņam pieauga popularitāte. Ibragimovs ar tādu pašu dabiskumu un vieglumu izpildīja populāros pop hitus, čigānu romances un operas daļas. Viņš dziedāja tatāru, ukraiņu, krievu un itāļu valodās un darīja to tik sirsnīgi, ka bieži vien acīs nāca asaras.


Savas karjeras laikā Renāts Ibragimovs faniem uzdāvināja ļoti daudzas brīnišķīgas dziesmas. Viņa koncerti vienmēr ir tik emocionāli, ka skatītāji pieceļas no savām vietām un klausās mākslinieku stāvot. Jebkura skatuve, uz kuras viņš uzstājas, neatkarīgi no tā, vai tā ir operas māja, koncertzāle vai milzīgs laukums, burtiski tiek aizdedzināta ar viņa talanta spilgtumu un dziļumu. Uzdāviniet sev koncertu ar savu iecienīto mākslinieku
, kas būs piepildīts ar patīkamu nostaļģisku atmosfēru un sirdij dārgām dziesmām!

 
No upcoming events