Klusuma festivāls

Klusuma festivāls piestāj otro reizi Liepājā, 17.,18. jūlijā pie Pelēkās kāpas.
Esat pamanījuši, ka ikdienas burzmā paliek arvien mazāk laika sev, lai saprastu sevi, savas vērtības un jēgu tajā? Klusuma festivāla vide ļauj paiet malā no ikdienas, sniedz telpu, lai vairāk izprastu sevi - kas es esmu? Kurp es eju? … Katram ir vajadzīgs vairāk laika, lai apstātos, lai mierīgi atpūstos un atjaunotos. Jau pirmajā Klusuma festivālā tā veidotāji aicināja cilvēkus neizmantot viedierīces, ievērot savstarpēji klusu komunikāciju un nelietot alkoholu. Pasākumā satikās cilvēki, kuri vēlējās izzināt sevi vai kuri vēlējās atpūsties mierīgu cilvēku sabiedrībā, izbaudot akustiskus koncertus, lekcijas, meditācijas, dzeju, mākslu, darbnīcas vai gulšņāt šūpuļkrēslos, lai iztukšotos un dotu telpu kam lielākam - paši sev! Arī 2020.gada festivālā tas viss Tevi sagaida!
Siltas sajūtas, izpildot mierīgus un akustiskus koncertus divu vakaru garumā, 2020.gada festivālā palīdzēs veidot mūziķi - Ainars Mielavs, Kārlis Kazāks, IGO, Normunds Rutulis, Marts Kristiāns Kalniņš ar Putnu balles meitenēm. Pārsteigumu sagādās Lauris Reiniks, kurš izpildīs klusu un akustisku koncertu. Jāņa Lūsēna izpildījumā dzirdēsim „Mūzika vakaram un mieram”. Pārsteigumam vēl neatklāsim trīs lieliskus muzikālus uzvedumus. Kopā tiks aizvadīti 10 koncerti, katrs stundu ilgs.
Divu dienu garumā festivāla lektori aicinās uz brīdi apstāties, lai apskatītu dažādas tēmas un ieklausītos par jēgpilnu dzīves laiku un to uzlabošanas iespējām. Lekcijas vadīs Laura Dennler Ugunsskolas vadītāja, īpašais viesis- dziedznieks Ivo Puriņš, Ansis Jurģis Stabingis apzinātības skolotājs, Kristīne Om Shanti mandalu māksliniece, Rita Muižniece žurnāla “Mistērija” dvēsele, Pēteris Urtāns Rigabrain vadītājs, u.c. meistari. Meditācijas vadīs: Ilmārs Latkovskis, Ansis Jurģis Stabingis, Anna Melbārde, Aleksandrs Agešins, Juris Brants, u.c. meistari. Kā arī Klusuma vidē būs dzejas un instrumentālās mūzikas skatuve, dažādas darbnīcas miera veicināšanai, gardas maltītes un telšu ciematiņš Tavam mieram.

Bestselleru autors Robins Šarma ir teicis: 'Visas pasaulē eksistejošās viedās tradīcijas ir vienotas vienā: lai atjaunotu saikni ar savu patieso dabu un iepazītu savu iekšējo varenību, tev regulāri ir jāpabūt klusumā, vienatnē ar sevi".
Uz tikšanos - gan festivālā, gan katram pašam ar sevi!


Rūpējoties par festivāla viesiem un lai saglabātu brīvo atmosfēru, iespēja apmeklēt festivālu šogad būs 5000 apmeklētājiem.

www.klusumafestivals.lv

 
No upcoming events