KEKSI - Muzikālais Skudrupūznis 2020

2020. gada 2. janvārī grupa KEKSI ir nolēmuši uzaicināt savus draugus un pielūdzējus uz tradicionālo ikgadējo muikālo tusiņu "Muzikālais Skudrupūznis 2020" Kinoteātrī Splendid Palace.

RockNroll grupa KEKSI ir nepārspējama enerģija, augstvērtīgs muzikāls sniegums un mūzika, kas ievelk jau teju gadsimtu. Viena no Baltijā senākajam un zināmākajām rock’n’roll un rock’a’billy žanra grupām KEKSI zina, kā atdzīvināt deju grīdu un sniegt fantastisku dzīvesprieka devu.

Grupu KEKSI kā līdz šim vada leģendārais Latvijas mūziķis Aleksandrs Sircovs. Viņa segvārds ir „Muravejs”, ne jau tādēļ, ka viņu vizuāli varētu salīdzināt ar skudru, bet gan tādēļ, ka darbs Aleksandram nesagādā grūtības, viņš, kā skudra, var naktīm negulēt, lai realizētu savas ieceres. „Muravejs” ir zināms katram Latvijas mūziķim, un katru gadu viņa veidotie skudrupūžņa saieti – festivāli ir bagātīgi apmeklēti un iecienīti.
Nav noslēpums, ka šis tradicionālais muzikālais pasākums sakrīt ar Aleksandra dzimšanas dienu, kuru viņš vienmēr sagaida ar saviem draugiem – muzikantiem uz skatuves. 
Šāda tipa publiskais koncerts notiek tikai reizi gadā, un kā likums, pulcē daudzus īstas dzīvās mūzikas cienītājus. Kā vienmēr uz skatuves varēs redzēt daudzus pazīstamus Latvijas, Lietuvas, Igaunijas mūziķus, ar kuriem grupa Keksi ir sadarbojušies.


Vakara konferansjē Andris Freidenfelds!


Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" un www.keksi.lv

 

Tas tiešām būs labs un jautrs jaunā gada sākums!

 
No upcoming events