Zinta Žvarta jubilejas koncerts

Zinta Žvarta jubilejas koncerti.
Ideja par šo jubilejas koncertu radās un pilnveidojās ilgākā laika posmā un nebūt nebija viegli realizējama. Pirmkārt bija svarīgi, lai koncertā piedalītos visi man tuvie un svarīgie Latvijas mūziķi. Tie visi ir izcili mākslinieki, bez kuriem mana muzikālā dzīve nebūtu izveidojusies tāda, kāda tā ir. Otrām kārtām vēlējos, lai koncerta programma būtu krāsaina, neparedzama un pārsteigumiem pilna. Tieši tāpēc ir sanācis, ka pirmajā koncerta daļā varēs dzirdēt stilistiski visdažādāko mūziku un absolūti jaunas, tieši šim koncertam rakstītas aranžijas. Koncerts norisināsies divās daļās. Pirmajā daļā skanēs speciāli šim vakaram veidots bigbends - orķestris, kura sastāvā būs man tuvi un ilggadēji draugi, kolēģi un bijušie audzēkņi. Savukārt otrajā daļā klausītājus priecēs visu iemīļotie Big Al & The Jokers ar viesiem.
Programmā piedalīsies spilgti, unikāli Latvijas mūzikas izpildītāji un personības. Komponists Uldis Marhilevičs, dziedātāji – Aļģirdas Šuminskas, Andris Daņiļenko, Jānis Krūmiņš, Ingus Ulmanis, Marija Naumova, Romāns Vendiņš, Ieva Kerēvica, Modris Laizāns un, protams, neiztikt arī bez īpašiem pārsteigumiem.
Koncerta programmu papildinās izcilie instrumentālisti - Mirage Jazz Orchestra vadošie spēki Lauris Amantovs, Raivo Stašāns, Indriķis Veitners, Gints Stepanovs, Normunds Piesis, Egils Šķetris; šovmenis Ivars Bajaruns, “līvs” Alex Balinskis, nepārspējamais boogie woogie pianists Gints Žilinskis, Valters Šmits un Ainars Ansons no Jelgavas bigbenda, Artis Ločmelis (Latvian Blues Band), Andrejs Jevsjukovs (Jam Orchestra), un protams, ilggadējie kolēģi no Big Al & The Jokers - Eduards Raubiško, Uldis Ziediņš, Sandris Skeranskis, Juris Skrajāns, Pēteris Liepiņš, Raitis Aukšmuksts u. c.
Ir patiess prieks redzēt, ka koncerts Vidzemes koncertzālē “Cēsis” 2020.gada 17.janvārī ir izraisījis milzīgu interesi, un sakarā ar to izlēmām organizēt vēl vienu papildus koncertu Rīgā, VEF kultūras pilī 2020.gada 4.februārī plkst. 19.00, lai paturpinātu šos svētkus ne tikai sev, bet arī ilggadējiem faniem un klausītājiem.
Tiekamies
2020.gada 17.janvārī Vidzemes koncertzālē “Cēsis”, pl. 19:00.
un
2020.gada 4.februārī Rīgā, VEF kultūras pilī, pl. 19:00.

Biļetes: www.bilesuparadize.lv

Koncerta organizators: SIA BRIG

 
No upcoming events