Ziemeļblāzmas balle

Kultūras pils “Ziemeļblāzma” organizētā 14. marta Pavasara balle ir pārcelta uz 29. augustu.

Lūdzam tos, kas iegādājās biļetes uz 14. marta Pavasara balli, līdz 1. jūlijam apstiprināt savu dalību pārceltajā ballē 29. augustā, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot uz tālr. nr. 20270966; 67848849.

Balles sākums būs plkst. 19.00. Tajā muzicēs Combo grupa Raita Ašmaņa vadībā, kopā ar Ivaru Jercumu, piedāvājot deju “zelta izlasi” – lēno valsi, tango, Vīnes valsi, fokstrotu, kvikstepu, sambu, ča-ča-ča, rumbu un džaivu.

Ģērbšanās stils uz balli dāmām ir vakarkleita vai grezna kokteiļkleita, kungiem – smokings vai tumšs uzvalks. Informējam, ka apmeklētāji zābakos, ielas vai sporta apavos netiks ielaisti.

Balle notiks, ievērojot noteiktos ierobežojumus.  

 

 

Papildu informācija +371 20270966; +371 67848849

 

Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.

 
No upcoming events