SEŠAS JŪDZES līdz ZIEMASSVĒTKIEM grupas SESTĀ JŪDZE akustiski dvēseliskā svētku koncertprogramma

Grupa “SESTĀ JŪDZE” akustiski dvēseliskajā svētku koncertprogrammā

“SEŠAS JŪDZES LĪDZ ZIEMASSVĒTKIEM”

 

Tuvojoties gada gaišākajiem svētkiem, Latvijas titulētākā kantrīmūzikas grupa “Sestā Jūdze”, pēc savu klausītāju lielā pieprasījuma, atgriežas pie saviem mīļajiem ar savas pastāvēšanas laikā visīpašāko akustisko Ziemassvētku koncertprogrammu "Sešas jūdzes līdz Ziemassvētkiem". 

Atšķirībā no ierastā repertuāra šajā programmā valdīs dvēselisks miers, kas raksturīgas tieši baltajam un klusajam gada laikam, palīdzot radīt svētku noskaņojumu, taču nezaudējot ausij tīkamo kantrī skanējumu.

Koncertprogrammā iekļautas gan grupas “Sestā Jūdze” oriģināldziesmas par ziemu, sniegu un svētku gaidīšanas laiku, kā - “Skumjais sniegs”, “Tāds laiks kad gribētos”, “Pirmā sniega diena”, “Kapučino un saldējums”, “Vakars, kad visi būs mājās”, “Svētku pietura”, “Kad debesīs būs īstā Latvija”, “Upe”, “Klusā daba” u.c., gan arī klausītājiem tik pazīstamajā grupas ierastajā kantrī skanējumā ietērptas tradicionālās Ziemassvētku un garīgās dziesmas, kuras labi pazīstamas visā pasaulē.

Koncertprogrammas skanējumu papildinās dzejnieces Marikas Svīķes ziemas dzejoļi, ko ierunājis Latvijas Nacionālā teātra aktieris Jānis Skanis.

“Mums ir padomā ļoti īpašas Ziemassvētku dziesmas, kuras tiks izpildītas šajā svētku laikā, liekot klausītājiem kaut uz īsu brīdi apstāties un padomāt par nopietnākām un visuvarenākām lietām,” stāsta grupas “Sestā Jūdze” solists un dziesmu autors Agris Gedrovičs.

Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu Paradīze” kasēs visā Latvijā, kā arī www.bilesuparadize.lv.  Biļetes būs pieejamas arī koncerta dienā uz vietas, taču koncerta dienā to cena būs dārgāka, tādēļ aicinām tās  iegādāties savlaicīgi  "Biļešu Paradīze" kasēs.

Bērniem līdz 7 gadu vecumam (ieskaitot), neaizņemot atsevišķu sēdvietu -  ieeja bez maksas.

Dievnamos ieeja sāktot no 1 stunda pirms koncerta sākuma un sēdvietas nav numurētas, taču netiks pārdotas vairāk biļetes kā pieejamās sēdvietas vai papildvietas, lai cilvēkiem nebūtu jāstāv kājās.  

Kolektīvie pieteikumi un papildinformācija:  Tālr. 29702585.

 
No upcoming events