DIVI SMILTĀJĀ

Sigits Paruļskis
DIVI SMILTĀJĀ
Pamācoša komēdija laulātajiem par neticamiem, bet patiesiem notikumiem rallijā
„Parīze - Dakāra”, kura maršruts stiepies caur Daugavpili


Krievu valodā
Ilgums: 1 st 30 min
Vecuma ierobežojums: 16+
Pirmizrāde: 2016. gada 1. jūnijā

 

Režisors: Oļegs Šapošņikovs
Scenogrāfs: Kristaps Skulte
Kostīmu mākslinieks: Egils Viļumovs
Gaismu mākslinieks: Sergejs Vasiļjevs

Lomās: Mihails Samodahovs, Irina Kešiševa

Laulība - tas ir kopīgs dzīves ceļš, kurā jātiek galā ar straujiem pagriezieniem, kāpumiem un kritumiem, mierīgiem posmiem un pat avārijām. Izrādes „Divi smiltājā” varoņi ir laulāts pāris, kurš piedalās rallijā. Sākumā licies, ka rallijs kļūs par neaizmirstamu piedzīvojumu, bet realitātē tas kļūst par izaicinājumu abu laulāto savstarpējām attiecībām.

Asprātīgi un rotaļīgi tiek atspoguļotas laulāto skandalozās atklāsmes par viņu seksuālo dzīvi, ikdienas paradumiem, pienākumu sadali – visiem tiem mazajiem sīkumiem, kuri mēdz kaitināt, bet par kuriem ikdienā nerunājam. Un jo tālāk – jo smieklīgāk!


Брак – это совместный жизненный путь, во время которого нужно справляться с резкими поворотами, подъемами, падениями; относительно спокойные периоды могут сменяться авариями. Герои спектакля «Двое в песке» - супружеская пара, принимающая участие в ралли. Вначале казалось, что ралли станет незабываемым приключением, но на самом деле оно стало вызовом для супругов и проверкой их взаимоотношений.

В спектакле в остроумной и игровой форме рассказывается о сексуальных проблемах, повседневных делах, распределении обязанностей в семье – о всех тех мелочах, которые часто раздражают, но о которых мы не всегда говорим. И чем дальше, тем будет смешнее…


Uz vakara izrādēm, kas paredzētas pieaugušo auditorijai, bērni līdz 10 gadu vecumam netiek ielaisti.

Atgādinām - pēc 3. zvana ieeja skatītāju zālē tiek pārtraukta!

 
No upcoming events