LŪK, ISTABA ŠĪ… Rīgas Krievu teātra “kvartirņiks”

“Lūk, istaba šī...” ir Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra “kvartirņiks” (квартирник - mājas koncerts) veltīts dzejnieka un dziesminieka Bulata Okudžavas daiļradei.
 
Režisors: Dana Bjorka
Kompozīcija: Dmitrijs Palēss
Muzikālais vadītājs: Ludmila Mogiļevska
 
Izrādē piedalās: Dana Bjorka (vokāls), Nikolajs Gruničevs (ģitāra), Anna Marija Ivana (akordeons), Ņikita Osipovs (kontrabass)
 
Tas ir vakars ar dziesmām un dzeju, kas atmodina visdažādākās sajūtas, gan satrauc, gan dāvā cerību. Vakars, kad dvēsele runā ar dvēseli vienā, patiesu jūtu valodā, vakars, kurā kļūstam tuvāki viens otram. Par “kvartirņiku“ dēvē  nelielu mājas koncertu, kas notiek dziedātāju vai mūziķu dzīvoklī (šī tradīcija īpaši populāra folk- un rokmūzikas jomā) – 2018. gada decembrī jaunu spēles laukumu “Kvartirņiku” savā mājā atklāja arī Rīgas Krievu teātris. “Lūk, istaba šī...” – rinda no Okudžavas dzejoļa, kas visprecīzāk izsaka jaunā spēles laukuma būtību – “lūk, istaba šī...”
 
Ļoti vēlamies, lai šobrīd pieejamos koncertus varētu apmeklēt ikviens gribētājs, tādēļ līdz ar atļautā apmeklētāju skaita palielināšanu pasākumos pēc ārkārtējās situācijas beigām, piedāvājam mazo koncertu sērijas notikumu biļetes iegādāties ar 50 % atlaidi! GORS Kultūras vēstnieku un grupu atlaides līdz ar samazināto cenu nebūs pieejamas.

Tiem, kuri biļetes uz kādu no pasākumiem jau ir iegādājušies, piedāvājam kādu no iespējām:

  • Uzrādot pilnās cenas biļeti kasē, saņemt iespēju pasākumu baudīt pie vīna glāzes;
  • Uzrādot pilnās cenas biļeti kasē, saņemt vēl vienu koncerta biļeti uz to pašu koncertu (paņemt vēl kādu līdzi) vai kādu citu šīs sērijas koncertu (izmantošanai līdz 11. jūlijam).

Plašāk te: https://biletes.latgalesgors.lv/lv/mazo-koncertu-programma-izdevigak

 
Pasākums nav piemērots bērniem, kas jaunāki par 7 gadiem. Bērnu istaba nav pieejama šī brīža noteikto ierobežojumu dēļ.
 
Garderobe darbosies pašapkalpošanas režīmā - garderobē drīkst ienākt ievērojot 2 m distanci; drīkst izmantot tikai norādītos āķīšus.
Ieeja Mazajā zālē no plkst. 18.40
Klientu plūsmas kontrolei ieiešana kases zonā tiek organizēta caur Mazās zāles ieeju, bet ieiešana kafejnīcas un izstāžu zonā - caur Lielās zāles ieeju.
 
Iegādājoties biļeti uz šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka:
- ievērosiet visus 'Covid-19' izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;
- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u. c.
 
Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.
 
Ja Jūs nevēlaties tikt fotografēts vai filmēts, Jums ir tiesības pieprasīt, lai šādas darbības attiecībā uz Jums netiek veiktas. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, sazinoties ar personas datu apstrādes pārzini – SIA “Austrumlatvijas koncertzāle” administrāciju klātienē, Rēzeknē, Pils ielā 4; zvanot 646 33303 vai rakstot [email protected].
 
No upcoming events