IEVA SUTUGOVA. Debijas albuma STĀSTI koncerttūre

Ievas Sutugovas debijas albuma koncerttūre.  Īpašais viesis- komponists Mārtiņš Brauns.

STĀSTI ir emocijām piesātināta stāstu izlase, kas aizved klausītāju simboliskā sajūtu ceļojumā.
Kompozīcijas tapušas dažādos laika posmos, bet visas atspoguļo to, cik ļoti individuālas ir emocijas. Mūzika ir instruments, kas sniedz iespēju dalīties ar šīm personīgajām sajūtām.

Kopā ar savu pavadošo sastāvu, taustiņinstrumentālistu Jāni Miltiņu, ģitāristu un albuma dziesmu autoru Jāni Bērziņu, bundzinieku Dairi Petrauski un basģitāristu Norbertu Skrauci, kā arī bekvovālistēm Elīnu Čamperi un Laimu Miltiņu, dziedātāja sniegs kopumā 7 koncertus, dažādās Latvijas pilsētās. Tūrei sākoties 14.aprīlī, pirmais koncerts tiks sniegts Valmierā, tālāk dodoties uz Valku, Liepāju, Ādažiem, Saldu, Talsiem un, visbeidzot, ar īpašu uzstāšanos koncertsērija noslēgsies 28.aprīlī Ievas dzimtajā pilsētā Dobelē.

Visos tūres koncertos, kā īpašais viesis dziedātājai pievienosies komponists Mārtiņš Brauns, lai kopā izpildītu divas jaunas, tieši albumam komponētas dziesmas, kā arī jau zināmas un klausītājiem mīļas Brauna kompozīcijas.

Koncertos skanēs visas diskā iekļautās dziesmas, kā arī skaņdarbi, ar kuriem Ieva skatītājiem jau zināma. Televīzijas šovos izskanējušās kompozīcijas, kopā ar tām, kuras pašas dziedātājas muzikālajā ceļā bijušas kā pagrieziena punkti, kas palīdzējuši šim debijas albumam tapt un nonākt līdz klausītājiem.

Koncerttūres noslēguma koncertā Ievas dzimtajā pilsētā Dobelē, jau minētajam pavadošajam sastāvam un komponistam Mārtiņam Braunam pievienosies arī stīgu trio, kas sniegs vēl bagātīgāku skanējumu. Koncertā gaidāmi arī citi muzikāli pārsteigumi, kas neatstās vienaldzīgu nevienu klausītāju!

‘’Mīļie, klausītāji! Koncerti būs patiesi, emocionāli, dzīvespriecīgi un piesātināti ar visām dzīves mirkļu un situāciju nokrāsām. Tiekamies jau aprīlī Jūsu pilsētās’’, tā par gaidāmo tūri saka pati Ieva.

 

 

 

Visu aktuālo attiecībā uz prezentācijas koncertu meklē te:
FACEBOOK

 
Nav gaidāmo pasākumu