Ance Krauze & Raimonds Pauls / SASALA JŪRĪNA

ANCE KRAUZE & RAIMONDS PAULS. SASALA JŪRĪNA

Ances Krauzes koncertprogramma ar Maestro Raimondu Paulu, jauno vijolnieci Elzu Siliņu un mūziķu grupu Raimonda Macata vadībā.

Koncertprogrammas “Sasala jūrīna” pirmajā daļā izskanēs melodijas no izrādēm “Kabīrijas naktis” un “Marlēna”.

Programmas otrajā daļā klausītājiem tiks atskaņotas Raimonda Paula aranžētas latviešu tautas dziesmas, tajā skaitā 8 līdz šim nepublicētas Alsungas novada tautas dziesmu apdares, kuras Maestro Raimonds Pauls radījis dziedātājai Ancei Krauzei. 

Koncerta noslēgumā izskanēs zelta fonda dziesmas no Maestro Raimonda Paula un Ances Krauzes sadarbības pirmsākumiem

Koncerts II daļās, 2 stundas un 15 minūtes ilgs.

 

Ance Krauze - balss,

Raimonds Pauls - klavieres,

Elza Siliņa - vijole,

Raimonds Macats - taustiņinstrumenti,

Oskars Sproģis - bass,

Artis Orubs - sitaminstrumenti.

Koncertprogrammas producents: Mūzikas nams Daile, Anda Zadovska, www.dailesnams.lv

Kontaktinformācija: [email protected]

Pirmatskaņojums 2019. gada 1. novembrī Mūzikas namā Daile.

Atgādinām, ka Ministru Kabineta noteikumi paredz, apmeklējot iekštelpu pasākumus, iepriekš veikt biļešu personalizāciju, ko ātri un viegli var izdarīt Biļešu Paradīzes vietnē: https://www.bilesuparadize.lv/lv/person

 

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Atrodoties pasākuma norises vietā, Jūs apliecināt, ka esat informēts/a un Jums nav iebildumu, ka tiekat iekļauts/a audio vizuāla materiāla izveidē par pasākumu.

Pasākumu pulcēšanās un norises laikā tiks ievēroti visi valstī noteiktie drošības noteikumi.

Aicinām koncerta apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt to, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja Jums ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus.

Apmeklējot šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka
- ievērosiet visus Covid-19 izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;
- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u. c.

 
Nav gaidāmo pasākumu