MELO-M MEGA orķestris Vecgada lielkoncerts

Melo-M MEGA orķestra Vecgada Lielkoncerts

 

Pēc gadu ilgas pauzes, 2017. gada nogalē Rīgas Kongresu namā Vecgada lielkoncertu atkal sniegs čellu trio “Melo-M” izveidotais čellu megaorķestris, kas sevī apvieno vairāk nekā 50 dažādu paaudžu čellistus. 

Kārļa Auzāna un trio “Melo-M” virsvadībā kuplais mūziķu sastāvs sniegs divdaļīgu koncertu. Tā pirmajā daļā skanēs Kārļa Auzāna orīģinālmūzika – gan tēmas no kino filmām un teātra izrādēm, gan savulaik speciāli trio “Melo-M” komponēti skaņdarbi. 

Koncerta ortrajā daļā “Melo-M” mūziķi orķestra pavadījumā atskaņos daudzas savdabīgas un unikālas pasaules popmūzikas un rokmūzikas hitu versijas īpašos aranžējumos čellu orķestrim. 

Sagaidām, ka koncerta noslēdzošajā daļā skanēs ne vien jau dzirdēti, skaņdarbui, bet arī gaidāmi daži pirmatskaņojumi. 

Ideja par čellu orķestri Kārlim Auzānam radās pirms diviem gadiem, kad, “Melo-M” mudināti, apvienojās dažādu paaudžu mūziķi – gan skolēni un studenti, gan pieredzējuši čella spēles meistari un seniori, sniedzot Vecgada lielkoncertu Kongresu namā, kas izraisīja plašu sabiedrības interesi un jūsmīgas atsauksmes. 

Koncerts notiks 29. decembrī plkst. 19.00. Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un internetā – www.bilesuparadize.lv

 

 
Nav gaidāmo pasākumu