Brīvdienu mūzika. ABONEMENTS

 

1. Brīvdienu mūzika. Perpetum Ritmico. 

21. janvāris plkst. 14.00

 KONCERTĀ PIEDALĀS: Sitaminstrumentu kvartets "Perpetuum Ritmico" - Guntars Freibergs, Elīna Endzele, Mikus Bāliņš un Elvijs Endelis. 

 

2. Brīvdienu mūzika. Rīgas Saksofonu kvartets. 

 18. februāris plkst. 14.00

 KONCERTĀ PIEDALĀS: Rīgas Saksofonu kvartets -  Katrīna Kivleniece (sporāna saksofons), Artis Sīmanis (alta saksofons), Ainars Šablovskis (tenora saksofons), Baiba Tilhena (baritona saksofons) un Savva Zihs (akordeons). 

 

3.  Brīvdienu mūzika. DAGAMBA. 

18. marts plkst. 14.00

 KONCERTĀ PIEDALĀS: Grupa DAGAMBA - Valters Pūce (čells), Antons Trocjuks (čells), Dainis Tenis (taustiņinstrumenti), Hamidreza Rahbaralam (perkusijas), Artūrs Jermaks (sitaminstrumenti). 

 

4.  Brīvdienu mūzika. Brokastis četratā. 

15. aprīliss plkst. 14.00

 KONCERTĀ PIEDALĀS: Ansamblis "Brokastis četratā" - Andis Klučnieks (flauta), Mārtiņš Zilberts (klavieres), Jānis Stafeckis (kontrabass) un Aivars Krastiņš (sitaminstrumenti).

“Brokastis četratā” ir ļoti talantīgu draugu un domubiedru apvienība, kas slavena ar mocartiski vieglu attieksmi pret skaņām un to salikumiem. Var teikt, ka grupas moto ir darīt prieku cilvēkiem tādā veidā, kas iepriecina arī pašus mūziķus. Trausla un izsmalcināta spēle, gaumīga jokošanās – skaņu silueti nevainojami profesionāli un izteiksmīgi kā labi tušas zīmējumi.” (Orests Silabriedis)

 

5.  Brīvdienu mūzika. Skaistākās operu ārijas. 

 20. maijs plkst. 14.00

 KONCERTĀ PIEDALĀS: "Latvijas Nacionālā Opera un Balets" solisti - Sonora Vaice, Raimonds Bramanis un Jānis Apeinis, koncertmeistare Ilze Ozoliņa. 

 
Nav gaidāmo pasākumu