Kaija vārdā Džonatans Livingstons

KAIJA VĀRDĀ DŽONATANS LIVINGSTONS

Motivējoša drāma

„Skatuves mākslu skola” saviem skatītājiem šajā sezonā piedāvā motivējošu drāmu „Kaija vārdā Džonatans Livingstons”, kas tapis pēc XX. gadsimta amerikāņu lidotāja un rakstnieka Ričarda Baha iedvesmojošā un plaši pazīstamā stāsta ar tādu pašu nosaukumu. Autors darbu veltījis savam dienesta biedram – lidotājam, kurš gāja bojā, glābdams bērnudārza bērnus no lidmašīnas avārijas.

„Kaija vārdā Džonatans Livingstons” ir stāsts par sava iekšējā potenciāla apzināšanos un īstenošanu, par iespēju sasniegt iekšēju brīvību jeb sajūtu par dzīves jēgas esamību un iespēju iegūt plašāku izpratni par nepārtraukto kustību ceļā uz personīgo pilnību. Tas ir arī stāsts par pašuzupurēšanos cīņā par sava potenciāla apzināšanos un pieņemšanu.

"Salauziet savu iedomu uzliktās važas, un jūs salauzīsiet arī važas, ko uzliek ķermenis..."

Izrādes apmeklējums būs lieliska dāvana pamatskolu, vidusskolu un studiju absolventiem, taču tas piemērots arī kopīgam – ģimeniskam apmeklējumam.

Režija: Indars Kraģis. Lomās: Mariona Baltkalne, Elīna Mikijanska, Melita Diāna Snore, Luīze Marija Sēliete, Lelde Logina un Antra Salmgrieze. Scenogrāfija: Artūrs Mančinskis. Kustību konsultante: Inga Seņkāne.

Pirmizrāde: 2017. gada 13. maijā.

 
Nav gaidāmo pasākumu