Saulkrasti Jazz 2017 /21.07. Piektdiena/

Starptautiskais Saulkrastu džeza festivāls ir zināms džeza mūzikas interesentiem un mūziķiem ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās, un izveidojis noturīgas pozīcijas savas mērķauditorijas apziņā kā festivāls, kas atbilst augstiem kvalitatīvajiem kritērijiem.
Festivāls notiek katru gadu jūlija mēnesī, kopš 1997.gada. Šogad tas jau 20. reizi, un, kā vienmēr, piedāvās izcilu džeza mūziķu koncertus un jauno mūziķu meistarklases.

Festivāla piektās dienas koncertprogrammu ievadīs Ilonas Kudiņas Kvintets. Progresīvi domājošo instrumentālistu apvienība vedīs unikālā un oriģinālā mūsdienu improvizācijas ceļojumā.
Programmas turpinājumā klausītājiem būs iespēja baudīt Sharón Clark plašo un visaptverošo balsi, vibrato un tembru. Amerikāņu dziedātājas kopā ar zviedru pianista Mattias Nilsson un viņa trio sadarbība jau izpelnījušies džeza mūzikas kritiķu atzinību.
Piektās festivāla dienas izskaņā apmeklētājus priecēs Walk Away. Poļu mūziķu apvienība ar saviem vētrainajiem priekšnesumiem jau vairāk kā 30 gadu izpelnās plašu atzinību, uzvaras dažādu džeza konkursos un uzaicinājumus dalībai džeza festivālos. Walk Away saviem klausītājiem ir radījis piedzīvojumu pilnu ceļojumu visdažādāko stilu mūzikas pasaulē.

 
Nav gaidāmo pasākumu