Inese Galante SUMMERTIME 2017 festivāls. GALA GALANTE

GALA GALANTE

 

Gala Galante ir tradicionālais festivāla galā koncerts – spoža un neaizmirstama Ineses Galantes sagādāto mūzikas svētku kulminācija, kas paliks atmiņā līdz pat nākamajam festivālam “Summertime – aicina Inese Galante”!

Kā jau ierasts,  klausītājus koncertā sagaida žanriska un stilistiska daudzveidība, daudz un dažādi muzikāli pārsteigumi latviešu un ārzemju viesu izpildījumā. Kopā ar Inesi Galanti uzstāsies ievērojami mākslinieki, kas vienlaikus ir arī Ineses draugi un domubiedri - Sanktpēterburgas skolu apguvušais mecosoprāns,  pasaules opermūzikas cienītājiem un Latvijas publikai labi pazīstamā Oļesja Petrova (Олеся Петрова, Krievija), Ineses Galantes aroda kolēģi un atsaucīgie skatuves partneri Sergejs Jēgers un Intars Busulis – augstākās meistarības vokālisti katrs savā žanrā. Festivāla noslēguma koncertu krāšņos arī leģendārais un virtuozais pianists Daniils Krāmers (Даниил Крамер, Krievija), kuram, lai piedalītos festivālā, pat nācās lūgt pilsētas domi pārcelt savu festivālu Jekaterinburgā! Par vakara kulmināciju kļūs brazīļu ritmi pasaules slavenā ņū-džeza kolektīva Club des Belugas (Vācija) izpildījumā! Club des Belugas mūzika daudzkārt izmantota filmās, TV šovos un tādu slavenu zīmolu kā Mercedes-Benz, BMW, Lexus, Martini, Samsung, LG Electronics, Victoria’s Secret reklāmās. Pie diriģenta pults stāsies festivāla mākslinieciskais vadītājs Ekharts Viciks (Ekhart Wycik, Vācija).

Par neatņemamu koncerta programmas daļu kļūs arī Ineses Galantes talantu konkursa dalībnieki - muzicējot gan solo, gan kopā ar pasaules līmeņa zvaigznēm. Jaunie talanti vēlreiz pārsteigs klausītājus ar savu talantu un meistarību, liks smaidīt un lepoties par mūsu valsts māksliniecisko potenciālu.

 
Nav gaidāmo pasākumu