AKUSTISKO ĢITĀRU TRIO AG 3 o /A. Hermanis, K. Zemītis, M. Auziņš/

Valmieras Kultūras centra rudens koncertsezonu 21. septembrī plkst.19.00 atklās akustisko ģitāristu trio  "AG 3'o" koncerts.  Koncertprogrammā apvienojušies Latvijā pazīstamākie un izcilākie vairāku paaudžu ģitāristi - Aivars Hermanis, Kaspars Zemītis un Mārcis Auziņš.

Iedvesmojoties no pasaules slaveno ģitāras virtuozu Al Di Meola, John McLaughlin and Paco De Lucia, sākotnēji - 2011. gadā - mūziķi tika apvienojušies apvienībā - akustisko ģitāru trio, ar mērķi 2011. gada vasarā piedalīties Siguldas džeza festivālā. Tolaik aizsākās profesionālo un izcilo ģitāristu - Aivara Hermaņa, Kaspara Zemīša un Mārča Auziņa radošā sadarbība.
“AKUSTISKO ĢITĀRU TRIO AG 3” programmā ģitāristu trio atskaņo pasaulē populāru autoru, kā arī pašu kompozīcijas mūziķu aranžējumos. Tajā izskanēs flamenko stila skaņdarbi, mūzika Latīņamerikas ritmos un džeza manierē, kā arī ģitāristu radītas kompozīcijas.
Lai arī trio dalībnieki katrs individuāli ir pieprasīti studiju un koncertu mākslinieki un regulāri piedalās un muzicē daudzos klausītājiem zināmos muzikālos projektos, trio radis unikālu iespēju apvienoties kopējā muzicēšanas priekā sev un klausītājiem.

 
Nav gaidāmo pasākumu