VALENTĪNDIENAS koncerts /Ak, Mīlestība, Mīlestība ! /

Ak, mīlestība, mīlestība!
PIRMO REIZI Latvijas operetes fonds rīko koncertu Rīgas Latviešu biedrības namā

Sonora Vaice (soprāns)
Jānis Kurševs (tenors), Nauris Indzeris (baritons)

par jautrību rūpēsies humora meistars, aktieris Mārtiņš Egliens

Operetes orķestri vadīs diriģents Guntars Bernāts
Režisors Valdis Lūriņš

Visu mīlētāju dienā, visiem un visām, kas sirdī jauni un mīloši - dzirkstoša un romantiska koncertprogramma, kurā skanēs skaistākā, populārā operešu mūzika un neapolitāņu dziesmas par mīlestību! Iemīļoti solisti un Operetes orķestris Guntara Bernāta vadībā.

Pārsteigumi, jautrība un mīlestības gaisotne īpašā svētku programmā.

Ejot tuvāk saviem skatītājiem, Latvijas Operetes fonds pirmo reizi savu koncertu rīko Rīgas Latviešu biedrības namā, latviešu kultūras attīstības vēsturiskajā šūpulī. Krāšņajā koncertā piedalīsies arī Operetes orķestris diriģenta Guntara Bernāta vadībā, kurš atklāj, ka šajā vakarā Rīgas Latviešu biedrībā skanēs gan Johana Štrausa polka Zibens un pērkons un valsis „Vīns, sievietes un dziesma”, gan Rozalindas Čardašs no operetes “Sikspārnis” Sonoras Vaices sniegumā, arī Bariņkaja kuplejas un Homonoja čardašs no operetes Čigānu barons Naura Indzera dziedājumā, Franča Lehāra “Tev pieder mana sirds” no operetes „Smaidu zeme” Jāņa Kurševa interpretācijā; arī klausītāju iecienītais Džoakīno Rosīni “Kaķu duets” (Sonora Vaice un Nauris Indzeris), kā arī slavenās neapolitāņu dziesmas  - Mattinata (Rītausma), Iemīlējies zaldāts (O surdato ‘nnammurato), Skaistā spāniete (La Spagniola), Runā par mīlestību, Marju (Parlami d’amore Mariu), Atgriezies Sorento (Torna a Surriento), Funiculi funicula, O sole mio un daudz citu skaistu,  skaistu, mīlestības dienu bagātinošu skaņdarbu.

Latvijas operetes fonds apvienojot profesionālu mākslinieku un sabiedrības centienus, veido Rīgā operetes teātri ar pilnvērtīgu trupu un orķestri. Operetes teātra izrādes varat noskatīties kultūras pilī Ziemeļblāzma.
Ieeja no 6 gadu vecuma. Informācija par biļešu rezervēšanu, grupu atlaidēm un pieteikumiem Biļešu paradīzes kasēs.
Latvijas operetes fonda informācijas tālrunis 25123145 vai e-pasts [email protected]

 
Nav gaidāmo pasākumu