ROBERTO MELONI Itāļu HITU koncertprogramma

Roberto Meloni savu 8.marta programmu „La Dolce Vita” velta Latvijas sievietēm           

       2018.gada martā savu jauno soloprogrammu „La Dolce Vita” (Saldā dzīve), kas veltīta Latvijas dāmām (viens koncerts notiks tieši 8.martā, kad svinam Starptautisko Sieviešu dienu!), prezentēs klausītāju iemīļotais dziedātājs Roberto Meloni jeb vienkārši Roberto.

Kopā ar Roberto koncertos muzicēs viņa pavadošais ansamblis, Uģis Krūskops (bungas), Norberts Skraucis (bass), Artis Gāga (saksofons) un Anatolijs Livča (klavieres). 

Un tas vēl nav viss, šarmantais itālis ir sagādājis koncerta apmeklētājiem dienvidnieciski raibus pārsteigumus šovbaleta grupas „Le carousell” izpildījumā, kas kuplinās šos svētku koncertus ar dažādām dejām un krāšņiem tērpiem, aicinot kaut uz īsu laiku aizkavēties citā realitātē! Elegantais GLAMOUR šovs - skaistuma, maiguma un  graciozu dejotāju šarmantais priekšnesums sniegs Jums patiesu svētku noskaņu. Klasiskā varietē muzikālais noformējums ir īpaši piemērots Mīlestības tēmai. Izcilas kostīmu mākslinieces radītie tērpi  ar elegantām rotām, Svarowsky kristālu mirdzumu un eksotisku putnu spalvām, ļaus Jums izbaudīt patīkamas emocijas un atstās neaizmirstamas atmiņas!

Jautrais, interesantais, harizmātiskais dziedātājs jau divas reizes ir paguvis pārstāvēt Latviju starptautiskajā konkursā „Eirovīzija”, un ir pierādījis, ka šķērslis viņam nav ne latviešu, ne krievu, ne angļu valoda, un ir gatavs runāt ar jebkuru cilvēku viņa valodā!  Roberto par sevi stāsta: „Kad dziedi, tu sūti kādu vēstījumu cilvēkiem, ir svarīgi mūziku izlaist caur sevi, pašam izbaudīt emocijas, lai klausītāji uztvertu izpildījuma jēgu. ‘’, „Man nav sapņu par nesasniedzamām lietām,” Roberto turpina. „Piemēram, es nesapņoju par mieru visā pasaulē un arī netiecos kļūt par Latvijas prezidentu. Savos koncertos es gribu nest siltumu un sauli maniem klausītājiem, novēlēt tiem būt veseliem, ceļot līdz ar dziesmās pa pasauli un redzēt cilvēkus sev apkārt laimīgus.”

Savā koncertprogrammā „La Dolce Vita” Roberto iekļāvis gan tādus nevīstošus itāļu estrādes hitus kā Domeniko Modunjo „Volare”, Adriano Čelentano „Confessa” ,„Susanna”, „Amore No”, Toto Kutunjo „L'Italiano Vero”, gan pasaules hītus Konsuelo Velaskesa „Besame mucho”, Boba Merila „Mambo Italiano”, gan arī dziesmas no paša repertuāra „Love is Tango”, „Questa Notte”, „Tā esi tu’’u.c.  

                   Roberto aicina visus kas vēlas izbaudīt pats vai uzdāvināt savām mīlotājām sievietēm Itālijas sauli, šarmu un dzīvesprieku ieplānot šos īpašos datumus un norises vietas:

 7.martā Valmieras Kultūras centrā

8.martā VEF Kultūras pilī

10.martā Alūksnes Kultūras centrā

 
Nav gaidāmo pasākumu