Humora izrāde - MADE IN LATVIA

Latvijas Dzimšanas dienai par godu un mums visiem par prieku ir tapusi jauna humoristiska izrāde, kurā piedalās labākie humora profesionāļi no Latvijas teātriem.
Tuvākās izrādes  -  4.martā - Slampē, 5.martā - Ventspilī TN Jūras vārti, 6.martā - Siguldā, 18.martā - Ropažos, 20.martā - Baložos  un visā Latvijā.

Režisors – Mārtiņš Egliens, humora meistars, kura asprātību skatītājiem bija iespēja baudīt Latvijas Nacionālā teātra uzvedumos “ Žurka neBŪS!” un “Žurkas EX Libris” u.c.
Izrādē lomas atveido Ivars Kļavinskis – Nacionālā teātra anekdošu speciālists un komiķis, Mārtiņš Brūveris - Nacionālā teātra aktieris, kas apveltīts ar izcilu spēju atdarināt dažādus personāžus un to muzikālos priekšnesumus, Marģers Eglinskis – izcils komiķis un dziedātājs no Liepājas teātra, Kristians Kareļins – jaunais, bet jau iemīļotais Nacionālā teātra aktieris, Aija Dzērve – Dailes teātra šarmantā aktrise un Nacionālā teātra lielākais joku “plēsējs” – Mārtiņš Egliens.

"Made in Latvija" – ir humora izrāde, kurā savīti asprātīgi dzīves situāciju tēlojumi, smieklīgi stāsti un dziesmu parodijas, viss par mums pašiem – Latvijā radītiem un par to, ko esam te radījuši un ... “savārījuši”.
Jaunā izrāde ir loģisks turpinājums skatītāju iemīļotajām izrādēm "Sievietes, sievietes...", "Vīrieši, vīrieši...", "Kāzas, kāzas...", kurās skatītāji varēja izsmieties “līdz asarām” un aktieriem aplaudēja kājās stāvot.
Visas tautas pamats, protams, ir stipra ģimene, un tāda ir gandrīz ikviena ģimene uzreiz pēc kāzām, bet, kas ar to notiek pēc viena, pieciem un vēl dažiem gadiem, to lielākā daļa jau paši ir izbaudījuši uz savas ‘’ādas”, un savs skatījums uz ģimenes dzīvi laika perspektīvē būs arī aktieriem.
Varētu domāt, ka mēs esam lēnīga ziemļnieciska tauta, bet, nē, izrādē skatītājs būs liecinieks, kāda var būt latviešu sievietes atriebība vīram, kurš to ir krāpis. Tas nebūs stāsts par vardarbību, bet gan par kaislību un sekām. Bet ne visas latviešu sievietes tiek krāptas, ir arī tādas, par kuru mīlestību dažs labs vīrs cīnās visu mūžu, un nav tādu šķēršļu, kam viņš nevarētu kāpt pāri … tikai kamēr neiesaistās sievasmāte.
Tradicionāli visi Latvijas iedzīvotāji cenšas iet laikam līdzi un apgūt angļu valodu. Kā ar to veicas mūsu deputātiem, par to arī būs savs stāsts.

Aizvien populārāka kļūst kodēšanās pret alkohola lietošanu, bet nevienmēr viss norit tik gludi, kā bija plānots. Izrādē tiek apspēlētas dažādas smieklīgas situācijas.
Latviešiem, kā zināms, ir dažnedažādi brāļi – brāļi Ziemeļi, brāļi Kaudzītes, brāļi Laivinieki, Liepājas brāļi un, protams, arī citi brāļi. Visdažādākos brāļus kopīgā dziesmu virknē skatītājiem par prieku ir apkopojuši aktieri. Būs skatāma arī Žorža Siksnas dziesmu parodija un latviešiem tik iemīļotā mākslinieka Dzintara Čīčas muzikālā veikuma apkopojums.
Nav iespējams pārstāstīt jokus, ko sagatavojuši izrādes veidotāji, tos ir jāredz, jādzird un jāizsmejas visiem kopā, atnākot uz jauno izrādi.
Materiālu sagatavoja “Jaunā teātra” pārstāve Elizabete Trumpe
Izrādes producente Laila Ilze Purmaliete, mob. tālr. 29473307

Biļetes jau iepriekšpārdošanā “Biļešu Paradīzes” kasēs un kultūras namos.

 
Nav gaidāmo pasākumu