Grupa OTRA PUSE 8. marta koncertā ES TEV Jaunmoku pilī

Svinot 8.marta svētkus un atzīmējot savu 25 gadu jubileju, grupa Otra Puse un Antra Stafecka dodas uz Jaunmoku pili un Vislatvijas koncerttūrē, lai iepriecinātu klausītājus ar visu laiku labākajām dziesmām, kas raksturo grupas darbību visu gadu garumā.

2017.gada koncertos skanēs „Otras puses” populārākie hiti „Vēstules”, „Ieskaties”, „Nakts vai Rīts”, „Dievs dod”, „Pēc lietus”, “Uzzīmē mani” ,“Kopā” un “Es Tev”, “Ave Pali”, kā arī daudzi citi.

 

Tāpat, laika gaitā grupai sakrājušās vairākas duetu dziesmas, tādēļ to izpildīšanai tiks pieaicināta kāda no talantīgajām un Latvijā populārām dziedātājām – Dināra Rudāne, Aija Andrejeva vai Antra Stafecka.

1992.gada augustā grupu Otra Puse dibināja grupas “Jumprava” līderi Aigars Grāvers un Aigars Krēsla. Tad arī sekoja Otras Puses tikšanās ierakstu studijā un ierakstīšana tādu hitu kā “Pēc Lietus” un “Balāde par 3 saucieniem”. Tā paša gada rudenī devās savā pirmajā koncertūrē visā Latvijā.

Pie grupas lielākajiem panākumiem noteikti jāatzīmē divas Latvijas Mūzikas ierakstu gada Balvas par labāko popmūzikas albumu – 2009.gadā „Nakts vai Rīts” un 2013.gadā „Uzzīmē mani”. Tāpat tautā plaši pazīstamā dziesma, kas iedziedāta duetā ar Aiju Andrejevu „Ave Pali” atzīta par 2011.gada Muzikālās bankas vērtīgāko dziesmu. Jaunākais hits „Es Tev” duetā ar Antru Stafecku ieguvis plašu popularitāti dažādās radiostacijās un un stabili turās vairākos mūzikas topos.

Koncerta sākums plkst.19:00. Biļetes iespējams iegādāties internetā www.bilesuparadize.lv , kā arī citās Biļešu paradīzes kasēs.

 
Nav gaidāmo pasākumu