ALASKA DREAMERS / džeza mūzikas koncerts

Alaska Dreamers mūzika ir viegls sajaukums starp soul, r’n’b, post-rock, blūza, džeza un folka mūziku. Grupa dibināta 2012.gadā kā radošs eksperiments starp basistu, komponistu Reini Ozoliņu un bundzinieku Rūdolfu Dankfeldu. Laikam ejot sastāvam pievienojās neatkārtojamā vokāla īpašniece Kristīne Prauliņa. Šobrīd grupas sastāvā apvienojušies šī brīža spožākie Latvijas jaunās paaudzes mūziķi.

Grupai raksturīgs dvēselisks un pasaulīgs skanējums, personīga pieeja katram no saviem klausītājiem, katru uzrunājot un neatstājot vienaldzīgu. Koncertprogramma “Rise”, tulkojumā no angļu valodas 'celties', ir kā simbolisks apzīmējums mūsu dzīves kustībai un jaunradītajai mūzikai. Koncerts ir lieliska pirmsskaņa pirms gaidāmā albuma ieraksta rudenī.

Mūzika: Reinis Ozoliņš, tekstu autore: Kristīne Prauliņa

Piedalās: Kristīne Prauliņa (vokāls), Reinis Ozoliņš (bass/bekvokāls), Rūdolfs Dankfelds (bungas), Jānis Ruņģis (ģitāra), Jānis Kalniņš (ģitāra), Oskars Ozoloņš (trompete), Kristaps Lubovs (saksofons), Laura Rozenberga (trombons), Ritvars Garoza (klavieres), Migels Andress Ernendess Giraldi (sitaminstrumenti), Mārcis Vasiļevskis (ģitāra), Gustavs Erenpreiss

Norises vieta: Lielā zāle

Organizē: Lielais dzintars

Cienījamie koncertzāles “Lielais dzintars” apmeklētāji!
Lūdzam ievērot SIA “Lielais Dzintars” noteikumus, lai kultūras pasākuma baudīšana būtu patīkama ikvienam apmeklētājam.
Koncertzāle “Lielais dzintars” apmeklētājus gaida jau stundu pirms pasākuma sākuma.
Uz vakara pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 7 gadu vecumam netiek ielaisti.
Apmeklētājiem ratiņkrēslos un viņu pavadonim, iepriekš piesakoties, piedāvājam īpašas vietas parterā. Īpašās biļetes iespējams rezervēt un iegādāties tikai koncertzāles “Lielais dzintars” Informācijas centrā pa tālruni +371 63424555, e-pastu [email protected].
Informācijas centra darbinieks - kasieris informēs koncertzāles Klientu apkalpošanas daļu, kas nodrošinās vietu pieejamību. Ierodoties uz pasākumu, lūdzam vērsties Informācijas centrā, kura personāls palīdzēs nokļūt vajadzīgajā stāvā un sēdvietā. Ēkā ierīkots panorāmas lifts, lai apmeklētāji ar kustību traucējumiem varētu nokļūt nepieciešamajā ēkas stāvā.
Lūdzam koncertzālē ierasties savlaicīgi - pēc 3. zvana un pasākuma sākuma ieeja zālē tiek pārtraukta.
Pirms ieiešanas zālē izslēdziet mobilos telefonus, atskaņotājus, pulksteņu vai citu elektronisko ierīču skaņas signālus.
Fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ieraksta aparatūru koncertzālē atļauts lietot tikai ar SIA “Lielais Dzintars” atļauju.
Māksliniekiem domātos ziedus vai dāvanas ir iespējams atstāt pie garderobistiem koncertzāles 2. stāvā, uz īpašas kartiņas norādot adresātu. Jūsu veltes tiks pasniegtas tieši uz skatuves.
Lai koncertzāles "Lielais dzintars" apmeklējums kļūst par neaizmirstamu notikumu!

 
Nav gaidāmo pasākumu