Grupu BERMUDU DIVSTŪRIS un TRANSLEITERIS koncertšovs

Grupu „Bermudu divstūris” un „Transleiteris” koncertšovs.

16. februārī plkst.19.00 uz enerģisku koncertšovu Valmieras Kultūras centrā aicina grupas „Bermudu divstūris” un „Transleiteris”.

Grupas „Bermudu divstūris” sastāvā ir divi ļoti simpātiski, neaprakstāmi talantīgi un neticami pievilcīgi brālēni - Biceps un Triceps. Grupa tika radīta, jo viņiem bija apnikušas mūsdienu dziesmas ar četriem akordiem, tādēļ tie nolēma iet tālāk - rakstīt dziesmu uz viena akorda. Tad arī tapa grupas pirmais hits „Labi”. Brālēnus uz koncertiem pavada rajona bračkas - Snickers, Lee, Saldais un bungu pavēlnieks - Vicītis. Šī komanda sniegusi koncertus it visur – klubos, ballītēs un citviet. Viņu gabali ir sasnieguši miljoniem klausītāju- visas viņu dziesmas ir katras ballītes hiti. Iespaidīgas „zelta” ķēdes, tetovējumi, zelta zobi, košas bikses un treniņtērps – tas raksturo „Bermudu divstūra” puišus. Grupas „Bermudu divstūris” populārākie hiti ir „Ballējam neguļam”, „Tuk-Tuk”, „Darba svars”, „Tuc Tuc”, „1002 Arābu naktis”, „Serenāde” un citi.

Ar veselīgu humora un ironijas devu duets „Transleiteris” savus klausītājus iepriecina kopš 2008. gada. Izpildītāju sākotnējais mērķis bija cēls - sniegt latviešu valodas tulkojumu pasaules lielākajiem popmūzikas hitiem. Jāpiebilst, ļoti burtisku tulkojumu. Dueta pirmais upuris bija Britnijas Spīrsas dziesma „Hit Me Baby One More Time” jeb „Sit mani bēbi vēl vienu reizi”. Gadu gaitā „Transleiteris” ir pieķēries vairākiem desmitiem dziesmu, no kurām plašāko atpazīstamību guvušas tādas kompozīcijas kā „Mazā”, „Brālis Luī” un „Melnais Bembis”. Neizsīkstoši radošie resursi un apņēmība ir ļāvusi „Transleiterim” iekarot aizvien plašākus apvāršņus, piemēram, vadīt savu raidījumu „Pirmais valsis” radio „Pieci” ēterā, kā arī kļūt par neatņemamu ballīšu sastāvdaļu, sniedzot dzīvās uzstāšanās. Īpaši nozīmīgs gads „Transleitera” izaugsmē ir bijis 2015.gads, kad duets nolēma paplašināt savu darbības virzienu, plašāk iekarojot parodiju žanru.

 
Nav gaidāmo pasākumu