Klāra Novikova / Jubilejas programma

Klāra Novikova
Krievijas tautas māksliniece Klāra Novikova, ko skatītāji ir iemīlējuši un pazīst pēc daudziem humoristiskajiem numuriem, kas izpildīti dažādās televīzijas programmās, sniedz lielu solo programmu. Skatītāji ieraudzīs visspilgtāko, neparedzamo, aizkustinošo, smieklīgo, lielisko dramatisko aktrisi, par kuras likteni ir kļuvusi estrāde. Programma būs veidota no labākajiem Klāras Novikovas daiļrades numuriem, publikai zināmiem un iemīļotiem, kā arī no pavisam jauniem monologiem un tēliem.
Klāras Novikovas apbrīnojamie, smalkie, ironiskie skatuves monologi vienmēr izraisa gan smieklus, gan asaras, bet pati aktrise pastāvīgi paliek vispārējās dievināšanas un sajūsmas objekts. Ilgās radošās dzīves laikā aktrises neatkārtojamie tēli ir kļuvuši īpaši atpazīstami un populāri, jo Klāra Novikova māk pārnest uz skatuves vissmieklīgākos un atmiņā paliekošos notikumus no mūsu dzīves, „aizskart” katra dvēseles stīgas ar īstu humoru, likt nevis vienkārši smieties, bet arī domāt un kļūt mazliet labākiem.

Māksliniece uz skatuves ir radījusi bezgalīgi daudz visdažādāko neatkārtojamu tēlu, no kuriem vismīļākais laikam ir leģendārā „Soņas tante”. Gaisīgā, atklātā, šokējošā, smieklīgā „Soņas tante” ar viņas vērtējumu par mūsdienu realitāti uz ilgu laiku ir kļuvusi par Klāras Novikovas vizītkarti.
Savā jubilejas programmā Klāra Novikova iepriecinās skatītājus ar savām neskaitāmajām prasmēm un talantiem – aktrises, dziedātājas, režisores, īstas sievietes – savos monologos-grēksūdzēs, kas nevienu neatstās vienaldzīgu.

 
Nav gaidāmo pasākumu