Flamenko šovs /4FlamencoMen/

Flamenko šovs 4FlamencoMEN Jums pastāstīs, ka vīrietis un flamenko ir kaut kas citāds, bet tas nav galvenais.
Uzburot attēlus ar flamenko dejotājiem savā iztēlē, mēs parasti iztēlojamies koši sarkanas, volāniem klātas sieviešu kārtas dejotāju kleitas. Jāatzīst, ka sieviešu fantastiskie flamenko tērpi un graciozitāte ir tiešām pārsteidzoši!

Tomēr izrāde "4FlamencoMEN" liek saprast, ka vīrieši flamenko mākslā spēlē nebūt ne otršķirīgu lomu, un šoreiz dejotāju izteiksmīgās sejas un trenētie ķermeņi ļaus izbaudīt tiešām iespaidīgu un reizēm šķietami skarbu flamenko priekšnesumu.

Izrāde "4FlamencoMEN", kuras sastāvā darbojas iespaidīga Seviļas flamenko mākslinieku virkne, aizvedīs Jūs iedvesmojošā ceļojumā uz autentisku Dienvidspānijas tablao ar visu tam piemītošo enerģiju, kaisli un “tīro” tradicionālo flamenko dejas, dziedāšanas un ģitārspēles stilu, kas sniegs Jums neaizmirstamu pieredzi.

Mākslinieki:
Huans Agirre (Juan Aguirre)
Flamenko sācis dejot 16 gadu vecumā. 2006.gadā pārceļas uz Seviļu, kur dzīvo un strādā joprojām. Tieši tur Huans ir spējis noslīpēt savu meistarību, pateicoties tādiem ievērojamiem pedagogiem un horeogrāfiem kā Rafael Campallo, Andres Peña, Farruquito, Israel Galván u.c. Huans ir uzstājies daudzos flamenko un mūzikas festivālos Itālijā, Šveicē, Francijā, Portugālē, Peru, Dānijā, Somijā, Polijā, Holandē, Čehijā, Rumānijā un Krievijā. Pašlaik Huans ir pastāvīgais mākslinieks Auditorio Álvarez Quintero tablao, kas atrodas pašā Seviļas sirdī, kā arī piedalās dažādos uzvedumos un sniedz meistarklases kā Spānijā, tā visā pasaulē.

Tremendo Iho (Tremendo Hijo)
Flamenko mākslas tīrradņa un dziedādājas Enriqueta “La Pescadera” mazdēls, tuvs pazīstamās saetas “La Gandinga de Triana” izpildītāja radinieks, slavenā ģitārista José “El Tremendo” dēls un flamenko dziedātājas Rosario “La Tremendita” brālis. Tremendito ir audzis māklsinieku ģimenē un jau no bērnības pieradis uzstāties uz skatuves. Līdzās citiem darbiem īpaši jāatzīmē pavadījums Rosario “La Tremendita” dziedājumam, ierakstot dziedātājas albumu “A Tiempo”, kas tika atzīts par labāko 2010.g.flamenko albumu, un albumam “Fatum” 2013.g., kas tika nominēts Latino Grammy balvai. Tremendito ir strādājis ar māksliniekiem visā pasaulē, kā arī uzstājies flamenko biennālēs Seviļā un Holandē, kā arī flamenko festivālā Heresā. Dotajā brīdī dziedātājs darbojas Auditorio Álvarez Quintero tablao Seviļā. Kā viens no pēdējiem darbiem minama arī dalība slavenās dejotājas Rocio Molina izrādēs “Bosque Ardora” y “Danzaora y vinática”.

Pedro Viskomi Martins (Pedro Viscomi Martin)
Mantojis talantu un mīlestību pret flamenko no vectēva. Pirmo reizi publikas priekšā uzstājās 7 gadu vecumā, bet 11 gados norisinājās ģitārista pirmais solo koncerts, kur Pedro apbūra auditoriju ar savām zināšanām par tradicionālā flamenko daudzveidību. Laikam ejot talants tika attīstīts, mācoties pie maestro Agustín de la Fuente Heresā, kur ievērojamais ģitārists ļāva skolniekam piedalīties koncertos kā otrajai ģitārai jau tad, kad tam bija tikai 14 gadu, spēlējot pavadījumu dziedātājiem un dejotājiem koncertturnejās Francijā, Vācijā, Šveicē un Itālijā. Vēlāk Pedro turpināja apmācību pie tādiem ģitāras meistariem kā Gerardo Núñez, Paco Serrano, Niño de Pura un Pedro Sierra. Pedro ir uzstājies kopā ar neskaitāmiem flamenko kolektīviem Lielbritānijā, Holandē, Dānijā, Austrijā, Vācijā, Šveicē, Itālijā, Kanādā, Meksikā un pat Dienvidkorejā un, pats par sevi saprotams, arī visā Andalūzijā. Pašlaik mūziķis ir atkal atgriezies Seviļā un turpina savu sadarbību ar dažādiem flamenko māksliniekiem.

Sebastians Sančezs(Sebastian Sanchez)
Sebastians ir pavadījis daudzus gadus Andalūzijā, kur flamenko ir kļuvis par viņa kaisli un dzīves jēgu. Dejotājs ir trenējies un mācījies Seviļā un Heresā pie tādiem ievērojamiem skolotājiem kā Rafael Campallo, Manuel Betanzos, Andrés Peña, Juan de los Reyes un Alejandro Granados. Sebastians ir vairākkārtēji uzstājies flamenko festivālos Krievijā un Somijā, kā arī ņēmis dalību kā galvenās lomas atveidotājs deju izrādēs Spānijā, Vācijā, Austrālijā, Skandināvijā, Baltijas valstīs, Krievijā un Baltkrievijā. Taču tieši Krievijā, Maskavā Sebastians ir atvēris savu flamenko deju skolu. Uz doto brīdi mākslinieks dala savu laiku starp Austrāliju, Spāniju un pārējo Eiropu, pasniedzot, uzstājoties un turpinot slīpēt savu flamenko dejas meistarību.

 
Nav gaidāmo pasākumu