koncertiestudējums PEERLE

Projekta “Cabaret” komanda veido jaunu koncertiestudējumu “Peerle”.

Producentu grupas „Virus Art” veidotais koncertuzvedums, ikreiz iegūstot jaunas aprises un sižetisko risinājumu jau vairāk kā desmit gadus ir sajūsminājis skatītājus ar īpašu muzikālo un vokālo sniegumu, gaisīgu un pat akrobātisku horeogrāfiju, krāšņiem tērpiem un jauniem tehniskiem risinājumiem.
Šogad koncertiestudējuma komanda aicinās savus skatītājus ienirt dziļāk sevī, pakavēties savās dzīlēs un sajust pērles meklēšanas prieku. Ikvienam uz mirkli būs iespēja kļūt par pērļu zvejnieku un padomāt par to, kas ir vērtīgāk – nodoties šo mazo dārgo bumbiņu kolekcionēšanai, vairojot savu mantu, vai arī atrast sevi, ceļu uz savu sirdi, kas paver skatu uz dziļāku un neizsmeļamu bagātību.
Uzveduma personāži savu stāstu izdzīvos kādā uzgaidāmajā zālē, kurā tie ir ieradušies un gaida.... Ir aizmirsies viss apkārtējais, jo notiek gaidīšana, nogaidīšana, sagaidīšana, kas paliek arvien nežēlīgāka un pārņem visu prātus. Kāpēc tas tiek pieļauts? Kāpēc notiek atlikšana un gaidīšana, laikā un vietā, kad var ļauties un radīt? Varbūt pietrūkst paļaušanās? Ja tās nav, tad varbūt tā ir jāiemācās, lai nojauktu visas aizdomu un nevarēšanas sienas un pavērtu ceļu uz īstenu brīvību?
Mēs esam ieradušies ŠEIT, lai sastaptu brīnišķīgus ceļa biedrus, lai satiktu mīļotos, domubiedrus, draugus, kuru sirdis ir kā pērles. Un kad būs laiks atvadīties un doties prom, tas notiks viegli kā ieelpa, jo priekšā ir vēl daudz neizzinātu dzīļu.

Koncertiestudējums “PEERLE”, kā ierasts, būs notikums, pilns nejaušību un iluzoru pārsteigumu, kurā ikviens varēs atveidot kādu lomu, varbūt īstenot sen lolotu sapni, vai vienkārši izbaudīt neaizmirstamu svētku gaisotni visu septiņu stundu laikā.
Pie jaunā projekta jau strādā ap 50 cilvēku liela mākslinieciskā un tehniskā personāla komanda, kas visi kopā veido notikumu, kurš gaida savu iznācienu decembrī.
Vakara sākums no 19.00 vai no 20.00 (atkarībā no izrāžu datumiem), koncertiestudējuma “Peerle” garums bez ievada un starpbrīža ir 2 stundas, pasākuma beigu laiks 3.00 naktī.
Par ēdieniem un dzērieniem koncertiestudējuma “Peerle” vakaros šogad gadās SIA “Možums” komanda šefpavāra Jurija Kuligina vadībā. Šī gada jaunums – arī biļešu pasākumos Jums būs iespēja pasūtīt siltos ēdienus, kuru pasniegšana notiks pēc sekojoša scenārija: pasūtījumi siltajiem tiks pieņemti līdz koncertiestudējuma 1. daļai, bet pasniegti starpbrīdī, t.i., starp koncertiestudējuma 1. un 2. daļu.

Biļetes ir pieejamas www.bilesuparadize.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu