Izrāde - SAIMNIEKS MEKLĒ SAIMNIECI


Izrāde  „Saimnieks meklē saimnieci” vasarā aicina uz vairāku Latvijas pilsētu brīvdabas estrādēm.  Spilgti tēli,  komiskas situācijas un negaidīti sižetu pagriezieni   ļaus skatītājiem izsmieties ne tikai par mīlas trijstūra radītajām peripētijām,  bet arī aizdomāties par izrādē attēloto televīzijas šovu radīto spožumu un postu.

Kuriozi filmēšanas laukumā, TV šovu veidošanas aizkulises, “netīrās veļas” mazgāšana kameru priekšā,  liks atpazīt arī citus šovus,  kas TV skatītājiem kļuvuši par ikdienu. No meliem līdz patiesībai,  no smiekliem līdz asarām,  izrādes notikumi noved pie atziņas, ka īstā dzīve atrodas tepat blakus, nevis tur, TV ekrānā.

Lomās: Ģirts Ķesteris, Daiga Gaismiņa vai Dace Vītola, Zane Daudziņa vai Līga Zeļģe, Madara Melne-Tomsone, Aldis Siliņš vai Imants Strads.

Izrādes autore – scenāriste Gunta Kalniņa kopā ar ”Pannas Teātri” jau iepriekš radījuši komēdijas „Gribu bērnu” un „Kukulis”, kuras pulcējušas skatītājus gandrīz visās Latvijas pilsētās.
Izrādes režisors – Juris Rijnieks, mūzikas autori Artūrs Palkevičs un Atis Zviedris.

Izrādes garums - 2h. Izrāde ir divās daļās ar starpbrīdi.

Vecuma ierobežojums bērniem  - no 7.gadu vacuma. Jaunāki skatītāji par 7 gadiem tiek ielaisti par brīvu,  neaizņemot papildus sēdvietu. (Aicinām vecākus pieskatīt bēnus un neatļaut skraidīt pa skatuves priekšu izrādes laikā) 

Biļešu cenas iepriekšpārdošanā no 8.00 EUR. Izrādes dienā visas biļetes maksās 12.00 EUR.

Uzmanību! Sliktu laika apstakļu gadījumā iespējams izrādi pārcelt uz kultūras namu telpām. Lūdzu, sekojiet informācijai sociālajos tīklos!


Par Izrāžu apvienību “Pannas Teātris”
Tūkstošiem skatītāju visā Latvijā jau iepazinuši “Pannas Teātra” izrādes “Tētis”, “Tāda es esmu', “ Puse no sirds”, “Līgavainis”, „Jaunais TĒTIS”, “Gribu bērnu!”, „Kukulis”, „Bruņota un Bīstama”, kas likušas skatītājiem izjust prieku un jautrību gandrīz visos kultūras centros Latvijā, kā arī priecējušas tautiešus, viesojoties Īrijā, Zviedrijā, Austrālijā, Amerikā u.c.

Informācija: www.pannasteatris.lv,
www.draugiem.lv/panna
www.facebook.com/PANNASTEATRIS

 
Nav gaidāmo pasākumu